Könyvelőiroda és Partnerei közösségi oldal

Talán most már megmutatható ez az oldalunk. Szolid, mintegy napi 40-50 látogatottsággal bír.

Ez az oldal - szerintem - arra is példa, hogy ezt a nagyszerű rendszert hogyan lehet összerakni sok-sok darabból egy kezdőnek úgy, hogy működjön is. :slight_smile:

Csak olyan hibát találjatok benne, amit meg is tudtok mondani, hogyan javíthatom… :slight_smile: :slight_smile:

Könyvelőiroda és Partnerei közösségi oldal - minden más, ami kimarad a könyvelő weblapjáról

Külön köszönöm Moshu segítségeit, tanítását, a Fórumon segítők hozzászólásait, és megígérem, hogy azért még továbbtanulom a WP-t !

Ja ! És ami hiba van benne, azt mind én csináltam ám, nem a segítők ! :slight_smile:

hat en most egy picit le foglak lombozni

grafikus szemmel csak par lenyeges dolog:

egesz jo lenne ha olyan szeles lenne mint amennyire tervezve lett, mintha egy kis padding hianyozna…

ie6 (igen a felhasznalok kozel 50-60%-a meg mindig ezt hasznalja) alatt a kozepso tartalom lecsuszik a bal sidebar ala, nagy feher uresseg kozepen…

meg dolgoznek rajta

a funcionalis dolgok biztos jok, hiszen segitettunk benne mindannyian ((=

fgy !

hogyan sikerült a weather plugint magyaritani ?

ToRokZoli wrote:

egesz jo lenne ha olyan szeles lenne mint amennyire tervezve lett, mintha egy kis padding hianyozna...

ie6 (igen a felhasznalok kozel 50-60%-a meg mindig ezt hasznalja) alatt a kozepso tartalom lecsuszik a bal sidebar ala, nagy feher uresseg kozepen...

meg dolgoznek rajta

a funcionalis dolgok biztos jok, hiszen segitettunk benne mindannyian ((=

Köszi Zoli !

A szélesség legelöszőr így jött le, engem is zavar kicsit.

Nálam IE7-nél nem csúszkál (bár csak most néztem rá, mert én Tűzrókát használok). Erre mondhatnál javaslatot - hűen próbálkozom...

És köszi !

fgy

hetfield wrote:

fgy !

hogyan sikerült a weather plugint magyaritani ?

Fogtam magam, és jól lefordítottam (illetve nem annyira jól, mert azért akadnak olyanok néha, amiről gőzöm sincs, hogy honnan jönnek elő külföldiül.

Mindjárt felteszem az oldalra a letöltések közé a magyarosítást (remélem). Ha nem találod, akkor azért van, mert most én sem találom, hova tettem, de felteszem :)

fgy

Utószerkesztés: felraktam, a http://www.sakraft.hu/downloads/ címről, a WeatherIcon - magyarítás .mo fájlját letöltheted. Aztán bemásol az i18n directoryba, a plugin beállításainál pedig a magyar (hungarian) nyelvet állítod alapértelmezettnek.

Bármi hibát találsz benne; javítsd ki :) és küldd el nekem is léccí !

ToRokZoli wrote:

egesz jo lenne ha olyan szeles lenne mint amennyire tervezve lett, mintha egy kis padding hianyozna...

Zoli !

Mi történt a paddingommal ? Nekem olyan nem is volt, nem is ettem belőle. :)

Mit és hol keressek; tudod ? Dedosan, lassan. Nem nagyot hallok, csak ennyire nem lövök hozzá. Mindent nem lehet egyszerre megtanulni. De, ha egyszer konkrét esetben megmondod, akkor tudni fogom.

Esetleg nem. :)

Köszönöm ! :)

a padding tulajdonkeppen rahagyas

css-ben alkalmazzuk, hogy megnoveljuk a “doboz” meretet valamennyire, pl neked a header szelesebb mint az oldal tartalmi resze, igy kene egy kis rahagyas jobbra es balra is

amugy a hatterkep felesleges, az az elvalasztovonal maskeppen is megoldhato

az oldal felepitese nagyon kusza, elsore talaltam total felesleges dolgokat, de ebbe most nem megyek bele jobban

hu fgy_wp nem tum, hogyigy akarod-e de nekem nem naon tetszik televan az oldalad mindenféle bizbasszal …

Szervusz homokhat !

Biszbaszok eltávolítva.

A biszbaszok azért jöttek elő, mert próbáltam kisérletezni a ToRokZoli által elmondottakkal, ámde kellő tudás nélkül. Megnéztem, ha valahova belepiszkálok, akkor mi változik.

Volt amit eltaláltam, volt ami nem. Mivel élő oldal, annyira nem nyúlkáltam, csak kicsit.

Majd átteszem localhostra, és ott is megcsavarom kicsit.

Most visszatettem az eredetit, és nem látok biszbaszokat… :slight_smile:

Köszi, hogy szóltál !

ToRokZoli wrote:

a padding tulajdonkeppen rahagyas

css-ben alkalmazzuk, hogy megnoveljuk a "doboz" meretet valamennyire, pl neked a header szelesebb mint az oldal tartalmi resze, igy kene egy kis rahagyas jobbra es balra is

amugy a hatterkep felesleges, az az elvalasztovonal maskeppen is megoldhato

az oldal felepitese nagyon kusza, elsore talaltam total felesleges dolgokat, de ebbe most nem megyek bele jobban

Köszi Zoli !

A paddingnak időközben utánanéztem, ám nem állítom, hogy a kipróbálások után teljesen büfé vagyok benne, sőt...

Melyik háttérképre gondolsz ? és melyik elválasztóvonal.

Nyugodtan menjél csak bele a total felesleges dolgokba, hátha tényleg azok. ..

Köszönöm ! :)