Könyv

Sziasztok!Könyvet keresek, ami részletes útmutatást ad WP fejlesztéshez.

Tudtok ajánlani valamit?

ha tudsz angolul, akkor az amazonon nézz szét.

magyarul ilyen olvasmány nincs.

Ezt néztem ki:

Professional WordPress Plugin DevelopmentMennyire lehet érthető és átfogó?

Nekem például eléggé átfogó, neked lehet, hogy már túlhaladott tartalmú. :slight_smile:Nézz bele a tartalomjegyzékébe, a mintaoldalakba, és ezt tényleg csak te tudod eldönteni.

ha nagyon nem értesz hozzá, akkor a Dummies sorozatból válassz…

Gyakorlott php fejlesztő vagyok, tehát nem nulláról akarok indulni :slight_smile:

Le szeretném tenni a voksom valamilyen CMS mellett.

Joomla biztonságilag értékelhetetlen, Drupalt túlbonyolítottnak érzem. A WP tűnik a legszimpatikusabbnak, ezért szeretnék jobban belemenni.

Néhány ajánlás a WordPress.org oldalról: http://wordpress.org/about/books/Nem akarok túlságosan belebeszélni, de a Codex - ha nem is olvasmányos, meg nem könyvszerű - után érdemes (szerintem) könyvben gondolkodni, főleg, ha valamelyik irányban specializálódnál (sablonok, bővítmények stb.).

egyetértek. ha ráadásul gyakorlott php tudó vagy, tulajdonképpen felesleges könyveket bújnod, a codexből és pár forráskódból szinte mindent meg lehet tudni, ami kell…

WP Codex nagyon jól összeszedettnek, érthetőnek tűnik, cheatnek illetve referenciának mindenképp tökéletes… többek között ezért is gondolkozom WP-ben.

De úgy gondolom, előtte érdemes lenne átrágni egy könyvet, ami megadja a “Wordpress Coding Feelinget” :smiley:Mindenesetre köszönöm a hozzászólásaitokat, nekiesek ennek a Professional Wordpress Plugin Development -nek.