Konyha | Design - responsive teszt oldal

Üdv,



Készítettem egy teszt oldalt, amivel a responsive technikát próbáltam ki! Életem első responsive oldala, szóval úgy tessék nézni! A design-ra is megpróbáltam kellő figyelmet fordítani, csak hogy ne legyen olyan egyszerű! :slight_smile:

Még csak a főoldal készült el, így semmilyen link nem vezet sehova!



http://robertherold.net/konyha/



Várom az észrevételeket!

Jó lesz ez, de pár ötletet fogadj meg:

  • Effektek lassabbak legyenek, főleg a slideshow-nál
  • Ne adj minimum 400px-es szélességet, mert sok mobil 300px-t is szélesnek veszi. 400px alatt arányosan csökkentsd a kitöltéseket.

Köszi :slight_smile:

Bár ezt az utsó mondatodat kifejtenéd bővebben? :slight_smile:

Azt mondjuk láttam, h a 320-480 közötti megjelenéssel vmi nem stimmel telón, mert ad1. van alsó gördítősáv! ad2. a footer nagyon balra tart, a többi tartalom pedig nem… az tök szépen megjelenik középen…

Arra gondolok, hogy 480px szélesség alatt a logo 400px széles. Adj neki egy max-width: 100%; értéket css-ben, mert attól lesz vízszintes görgetősáv.

Továbbá a css-ben 645-ik sorában is megadod minimálisnak a 400px-t. Én 320-at mondanék minimálisnak, mert sok a kis képernyős, éppen-hogy okos telefon a piacon. :slight_smile: Gondolj rájuk is, mert pár perc css frissítés és már is jelentős plusz mobilra lesz kompatibilis az oldalad.

Ja, értem-értem… csak arra meg ott van a 240-320 közti variáns…

Bár azt se értem, mert ha fektetve nézem az oldalt, akkor úgy a telóm 480px, tehát semmi gondja nem kéne hogy legyen a megjelenítéssel… ha meg állítva nézem, akkor úgy 320px-es, és úgy hibátlanul megjeleníti a 300px-es tartalmat…

De mondom… ez így az első… legközelebb megpróbálok a százalékos értékekkel harcolni! :slight_smile:

Én a responsive dolgokat böngészőben nézem, esetleg emulálom egy mobilt. :slight_smile: Ötleteket kértél, csak annak kell venni amit írtam. :wink:

http://www.studiopress.com/responsive/



És én voltam a hülye, mert 595px-en hagytam a footermedia-t… vagyis nem adtam meg új értéket a 320-480 közti megjelenésben :slight_smile: