Komplett telepítés és plugin

Most találtam rá erre a remek dologra. Azthiszem ilyet kerestem.Olyan programozóra lenne szükségem, aki beconfigol nekem egy mu -t és fejleszt bele egy kis kiegészítést.Nem kell nekem plugon, de lehet már van is ilyen.A lényeg, hogy a népszerű cikkeket jutalmazni szeretném és azt is jó lenne tudni, hogy egy adott cikre mennyi link mutat. A részletekről inkább privátban.A munkát nem ingyen kérném, ésszerű keretek között fizetek érte.Intermezzo: Van valami megoldás a tartalom lopásra? PL flashben iratni ki a tartalmat…vagy ez ésszerűtlen?

Köszönöm.

hát valószinüleg van rá megoldás

flashes dolgok lassuak, ha jol emlekszem a google sincs oda azért. ha vki le akarja másolni, azt ugyis le tudja…

ez így van…

Sziasztok!

Az én kérésem is hasonló.

Szóval komplett MU telepítésre, egy nagyon egyszerű index lapra, sok sok normális és ingyenes Theme-re és alap pluginokra(4-5db ingyenes) lenne szükségem.

Normális áron ha valaki elvállalja, akkor azt megköszönném!

Üdv., TibUi.: Végül Efrud vállalta és tökéletesen megcsinálta!

Nem szerettem volna új topikot nyitni, mert ide végül is illik a kérdésem.

Még csak most ismerkedem közelebbről az MU-al, szerencsére a sima wordpressel már volt elég dolgom, így nagyjából elboldogulok, vagy legalábbis az alapokkal nincs gond.Localhoston tesztelgetem, a telepítés, konfigurálás sikeres volt, telepítés után feltettem a Buddy Presst is, minden működik, egy dolgot kivéve.Ha jól értem a WP MU mechanizmusát, akkor ha egy plugint a mu-plugins mappába teszek, akkor az az összes blog számára telepített, hozzáférhető plugin lesz, míg ha a “sima” plugins mappába teszek valamit, akkor azt az user kapcsolhatja ki/be magának (ha engedélyezve van a plugin menü számára).Nálam sajnos ez nem akar működni, bármilyen plugint teszek -bárhogyan- az mu-plugins könyvtárba, semmi sem történik, a sima plugins mappából működik minden, de így nem tudom normálisan “központosítani” a dolgokat.Rosszul értem/csinálom a dolgokat?:slight_smile: Bekavarhat a localhost és/vagy a BuddyPress?

nem mindegyik plugin megy így! csak az, melyeknél írják.

Thx a választ. Hmm, akkor lehet, hogy eddig pechem volt és rosszakat próbálgattam. Bár, ha jól tudom a WP MU filternek működnie kellene, de nálam ez is csak úgy megy, ha mindenhol, külön-külön bekapcsolom. Ez pl. fontos lenne számomra, tudom, hogy beletúrva a kódba ki lehet valahogy iktatni a MU filterét, de jobban örülnék a plugines megoldásnak :slight_smile: