Van arra lehetőség, hogy ne csak a főoldalon lehessen kommentelni, hanem az aloldalakon is? Hogy lehet ezt beállítani? Próbáltam az aloldalnál bekapcsolni, hogy kommentelés engedélyezve de nem történik semmi.
Tud valaki segíteni? Előre is köszönöm! horvathx: www.sorkollektor.hu
Valószínű, hogy az oldal létrehozásához használt oldalsablon nem tartalmaz lehetőséget a kommentek írásához. Válassz egy másik aloldalsablont (az Intéző/Oldal/Módosít útvonalon) a sidebaron és nézd meg azzal. Ha nincs elérhető sablon, akkor azt neked kell létrehoznod a fősablon alapján.
Csabi
Köszi. Addig eljutottam, hogy a fősablont lemásoltam más néven, illetve beírtam neki egy template nevet, amit már ki is tudok választani. Tudsz segíteni, hogy mit kellene még rajta átállítani. Ha csak így használom (klónként) de más néven így sem engedi a kommentelést, ha fősablont használom, akkor sem engedi.
ezt a sort szurd be szepen a template-be valahol a loop vege elott
Sikerült, köszönöm szépen!
Esetleg arra is volna tipped, hogy hogyan lehetne erre az aloldalra bejegyzéseket írni, mint a főoldalon?
van (=
ugy lehet megcsinalni, hogy egy meghatarozott kategoriaba irsz, es azt listazod ki (beteszel meg egy loop-ot a template-be)
ha nem akarod ezeket a megjegyzeseket a fooldalon megjeleniteni, akkor egy egyszeru pluginnal az a kategoria kiloheto onnan, vagy turkalod a kodot
csak ugy a lenyeg kiragadva:
while ($my_query->have_posts()) : $my_query->the_post();
$do_not_duplicate = $post->ID; ?>
/*ide jon a title, meta, stb, fogod es bemasolod a meglevo templatedbol, hogy szep legyen (= */
/*ez hivja meg a tartalmat, ezt es az utana levo sort is erdemes helyettesiteni a theme-ed eredeti template-jeben levo megfeleloivel*/
ezt a meglevo template-be kell tenni a utan, HA megakarod jeleniteni az oldal szoveget is, igy az egy bevezeto szovegkent jelenik meg a posztok elott, ha nem akarod ezt akkor a while .. have_posts tartalmazo reszt helyettesitsd az elso harom sorral ertelemszeruen
wp_query -nel:
cat= ide az a id jon ami a megjelenitendo kategoriaje
showposts=-1 ez igy megjeleniti az ossze bejegyzest ebben a kategoriaban, ha nem kell az osszes akkor egy tetszoleges szamot irj helyette, de a lapozas megoldasaval egyenlore nem kinlodtam, bar nem lehet nagy vaszisztdasz
asszem ennyi, ha van meg valami szolj (=
Köszönöm Szépen! Ez is működik 
Felraktam egy plugint amivel azt a kategóriát letiltottam a főlapról, és csak ezen az új lapon jelenik meg. Még bajlódok kicsit a Template beállításaival, mert a post-ok címét nem írja ki, és egymás után folytatólagosan írja mintha egy post lenne az egész nem kettő vagy három. Küzdök vele még kicsit.
Ha még a lapozás megoldására is volna ötleted, felterjesztenélek “FÕ-PHP-WORDPRESS-GURU”-nak 
turkaltam egy picit a theme-ed kodjaban es ezt a template-et allitottam ossze, a navigaciot nem teszteltem le, ha nem megy akkor szedd ki azt a reszt
Template Name: Category inside a page
Author: ToRokZoli
*/ ?>
<?php
get_header();
include (TEMPLATEPATH . '/sidebar.php');
if (get_option('mandigo_1024') && get_option('mandigo_3columns')) {
include (TEMPLATEPATH . '/sidebar2.php');
}
?>
<div class="post" id="post-">
<?php the_content('
'. __('Read the rest of this page','mandigo') .' »'); ?>
<?php link_pages(''. __('Pages','mandigo') .': ', '', 'number'); ?>
<?php $my_query = new WP_Query('cat=id&showposts=10');
while ($my_query->have_posts()) : $my_query->the_post();
$do_not_duplicate = $post->ID; ?>
<div class="post" id="post-">
">
<a href="" rel="bookmark" title="Permanent Link: ">
<?php the_content('
'. __('Read the rest of this entry','mandigo') .' »'); ?>
<?php link_pages(''. __('Pages','mandigo') .': ', '', 'number'); ?>
poen hogy semmi kozom a php-hez vagy a programozashoz, csak megertem, hogy mit csinalna a kod, de en mar megnem tudnam irni
ha kell akkor felturom a wp codex-et egy egy megoldasert, ennyi a titok...
Köszi, tudtam részeket felhasználni a kódodból. Ezer hála érte ;))))))))))))))))))))9
Én már csak annyit kérdeznék a témához, hogy hogyan kell temlatet létrehozni?
Milyen template file-t?
Egy theme-ben (sablonnak mondjátok, ejsze) szinte korlátlan mannyiségű template file-t lehet alkalmazni, és mindig attól függ, hogy MIT akarsz rajta megjeleníteni.
Hogy melyik file mire való, azt itt írja le a Codex:
http://codex.wordpress.org/Template_Hierarchy
Ha a megfelelő file létezik a theme könyvtárban, semmiféle olyan “miskulanciára” nincs szükség, mint a fentebbi példákban, mert a WP tudja, hogy melyiket kell használni attól függően, hogy mit, milyen adatokat kérdezel le az adatbázisból.