Sziasztok!
Miként tudom megoldani azt, hogy kommentelési lehetőség csak egy bizonyos oldalon legyen, a többin az sem jelenjen meg, hogy hozzászólás nem engedélyezett. Adott a kezdőoldal és van 4 aloldal. A bejegyzéseket úgy állítottam be, hogy ne a kezdőoldalon jelenjenek meg, hanem az egyik aloldalon. Ezen a bizonyos aloldalon kéne, hogy legyen kommentelési lehetőség, a főoldalon és a többi aloldalon pedig ne jelenjen meg a kommentek letiltva (vagy mi) szöveg sem.
Köszi, ha segít valaki!
hozz létre page template-eket, alap page-ből töröld ki a kommentelési lehetőséget, a létrehozottban meg hagyd benne és azt használd ahol kell hozzászólás.
Szia! Köszönöm a választ!
Eléggé kezdő vagyok még WP, php témában, ezt szeretném előre közölni.
A [s:2fcf1ulh]kommentelési[/s:2fcf1ulh] hozzászólási lehetőséget megszüntettem a “comments.php” fájl törlésével, valamint az “index.php” és a “single.php” fájlokból töröltem azt a részt, ami megjeleníti a cikkek alatti láblécet és annak tartalmát. Ebből kiindulva kéne megoldani, hogy az egyik aloldalon, ahol a beküldött cikkek megjelennek, lehessen a [s:2fcf1ulh]cikkeket kommentelni[/s:2fcf1ulh] bejegyzésekhez (cikkekhez) hozzászólni.
Kérdéseim:
Annak az új page template- nek a létrehozásához melyik fájlokat kell lemásolnom/újra létrehoznom a használt sablon fájljai közül?
Mindegy miként nevezem el őket?
Melyik fájl(ok)ban és mit kell átírni mire, hogy a cikkek oldala(i) betöltődésekor a[s:2fcf1ulh]kommentelési[/s:2fcf1ulh] hozzászólási lehetőséggel ellátott sablon jelenjen meg?
Köszi előre is!