kommentek kiíratása

sziasztok;

az lenne a kérdésem, hogy meglehet-e azt oldani, hogy az oldalon megírt commenteket a comments.php ne az aktuális oldalra küldje, hanem egy adott oldalra (mondjuk kezdőlap). Vagy ha ezt így nem, akkor olyat lehet-e, hogy az elküldött kommentek párhuzamosan megjelenek ott is?plugin, script, bármi jöhet… ha létezik:Dköszi előre is

naeztmostmégegyszer légy oly jó!

Van egy olyan plugin, hogy simple recent comments, az kiírja a hozzászólásokat, gondolom ha megadsz egy nagy számot argumentumnak, hogy mennyit írjon ki, akkor mindet, ezt így nem próbáltam.


hgrg wrote:

naeztmostmégegyszer légy oly jó!
szóval:

1. tegyük fel, hogy az oldalamon, az egyik menüpontban lehet beküldeni kommentet


2. tegyük fel, hogy én azt szeretném, hogy a júzerek által beküldött kommentek egy új oldalon jelenjenek meg (tehát ne azon az oldalon, ahol azt beküldte)


3. szóval erre keresnék én plugint vagy valami hasonló okosságot.

Vagy:


ha ez nincs, akkor post beküldő plugin létezik é?


köszike mindenkinek

neked sem sikerült felfogni a wordpress megoldáskészletét.

A comment bejegyzéshez fűződik.

Tehát “kommentet beküldeni” nem tudsz menüpontban, csak bejegyzést.

User által beküldött bejegyzéseket pedig teheted egy külön kategóriába.

de képzeld sikerült felfognom:épp egy olyan oldalon dolgozom, amely egy interaktiv blog lenne,

lényege: az emberek egymásnak ajánlhatnának mondjuk programokat.

Müködését úgy képzeltem el, hogy a látogatók egy egyszerű commentformon közölhetnék egymással, hogy mondjuk hova mennek este bulizni. A beküldött kommenteket / kilistáznám egy adott oldalon (pl.főoldal).

Ha ez így szerinted nem megy, akkor hogyan lehetne még? Mert azt pont elakarom kerülni, hogy mindenkinek be kelljen jelentkeznie, és úgy küldeni-e postot. Pont az lenne benne a lényeg, hogy gyorsan, egyszerűen üzenhessenek egymásnak (kicsit twitterszerű dolog lenne). ha ez nem megvalósítható wp-ben, akkor megoldom máshogyan, bár már vannak ötleteim

Bah, te nem főoldali beépülő csetszolgáltatást akarsz?

Mamám, az az internet halála, de ilyesmit keress!

hát nem, úgy látom nem igazán sikerül felfogni amit mondtam, na se baj, majd megmutatom, hogy mit alkottam ha készen lesz

Szervusztoktobb problemaba is sikerult az utobbi napokba belefutnom amikre mindeddig nem talaltam megoldast. ez lenne az oldal: www.the-popfilter.com

a problemak amik ide kapcsolodnak. a sidebarba kiraktam az utolso 10 kommentet. a theme a sidebarban hasznal egy list ikont, ami itt a kommenteknel teljesen szetesik, latszolag total randomban jelenik meg ami nagyon nem esztetikus. kerdes: hogy tudnam azt megcsinalni h ennel a komment resznel ne tegye ki az ikont sehova? vagy h tudom rabirni h a sor elejen pontosan jelenjen meg? es megegy dolog, szeretnem vhogy elerni a kommenteknel a bekuldo neve mas szinnel jelenjen meg, h jobban elkulonuljenek egymastol. nemtalaltam hol kell atirni a szinkodot.

koszi szepen elore is a segitseget

Na, ebben volt kihivas… Biztos nem a legjobb megoldas, de utmutatonak talan megfelel wink.gif

Code:

#sidebar .recentcomments ul li {

background:none;

list-style-type: disc;

}#sidebar .recentcomments li {

background:none;

}
Szerzo kiemelese a kommenteknel:


http://wordpress.org/extend/plugins/highlight-author-comments/

koszi szepen! sokat segitett! most mar csak 1 dolog allt elo, amire nem sikerult rajonnom, h ennel a bizonyos komment resznel a list ikon beljebb van kicsit mint a sidebarban a tobbi helyen, balra igazitottam, de ugyis ez volt az eredmeny. ez mitol lehet?

margin ill padding beállítás kérdése.

A ColorZilla bővítmény használatával tudsz pld diveket kijelölni, megmutatja, hogy hol húzódik a határa. Ezzel egyszerűbben látod, hogy mi-miért, ill. mire érvényes :slight_smile:

Szvsz Firebug-nál nincs jobb css hibakeresésre…

próbáltad már esetleg a kettőt együtt mielőtt leugatod a másikat?

egyáltalán megnézted mi is ez?

illetve, hogy mit beszéltem mire jó?

igen firebug megvillogtatja, h miről van szó.

De ha téged csak az érdekel h melyik elem (DOMban az az egy hol helyezkedik el) épp az amit látsz akkor nem egyszerűbb a böksz és leolvasol?

természetesen ez is magánvélemény. Mindenki azt használ amit akar.

Nyugi hgrg!Senki nem ugatott le senkit. Kimmuriel csak ajánlott másvalamit, nem kell azért beletüsszenteni a liszteszsákba… :slight_smile:

Amugy is tele van mollyal…

mindenentúlmenően OFF:khm khm hkm… hgrg leporolja az arcát és jót nevet a saját lisztes képén