Komment probléma

Sziasztok! A Wordpress 2.9.1-es verzióját babrálom már egy ideje, hogy összeálljon a kép egy jó kis bloghoz, de nem olyan rég jelentkezett egy kis probléma a kommentekkel, aminek a megoldására nem tudok rájönni. A lényeg, hogy akármilyen névvel is kommentelek, azt írja ki, hogy anonymous, és a komment szövege nem látszik, kivéve a legfrissebb hozzászólások widgetben. Ezt mi okozhatja? Legjobb tudomásom szerint ezt a részét nem piszkáltam a dolognak, csak magyarítással kapcsolatban. Mellékeltem két képet is. Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni!Ha a widgetben jó, akkor ez sablon gond lesz.Próbáld meg previewban a default sablont, ha abban jó, akkor emeld át a vonatkozó részeket.


'DjZoNe' wrote on '2010-06-05:
Ha a widgetben jó, akkor ez sablon gond lesz.

Próbáld meg previewban a default sablont, ha abban jó, akkor emeld át a vonatkozó részeket.
Köszönöm a tippet! Bár nem sikerült megtalálnom még ezt a részt. Mi utalhat erre a részre a kódban?

A kommentekhez tartozó “részeket” a comments.php-ban lehet megtalálni. (a sablonod könyvtárában) :slight_smile:

Ezzel nem is lenne gond, de a fileon belül hol :slight_smile: Mert csak a kifejezetten vonatkozó részek kellenének, az igazság az, hogy volt már túrkálva ebben is, és nem lenne jó, ha a változtatások elvesznének.

próbáld már ki, amit előttem is írtak: default sablon > comments.php

Rakd át a mostani sablonod comments.php fájlba.

Csak ne felets el előtte biztonsági mentést készíteni, mert akkor búcsút mondhatsz a változtatásoknak.

Amúgy valami lyesminek kéne lennie (esetleg paraméterezve):


Code:


Nos, feltöltöttem az eredeti comments.php-t, és írtam egy új kommentet. Most az egész ugyanúgy néz ki, mint eddig, azt leszámítva, hogy a bejegyzés tetején 2 kommentet mutat, de bejegyzés oldalán lent továbbra is az anonymous felirat látszik, a komment szövege nélkül, valamint az oldalsávban is csak az előző komment. Érdekes…

Miiiiii? Tudnál adni egy linket? Elég nehéz látatlanban kisegíteni bárkit is.Mit keres a bejegyzés tetején a komment? Valamit nagyon elszúrhattál!

Nem úgy fent, a sablon olyan hogy egy buborékban mutatja a kommentek számát :slight_smile:(Az oldalra mutató link kérésre eltávolítva)

Közben megnéztem egy teljesen más sablonnal is, akkor sem mutatja teljesen, de a jelenleginél valamivel többet… Fogalmam sincs, hogy hol lehet a hiba, talán single.php?

Na, azt hiszem megoldottam a dolgot. Valahogy beugrott hogy kipróbáltam pár plugint, köztük a phpbb recent topics-ot. zt kikapcsolva már látszódnak a kommentek :slight_smile: Ettől függetlenül köszönöm a tippeket :slight_smile: Ha megoldható, akkor kérném a téma törlését is egyúttal! Előre is köszönöm!

Tudod, erről a “van egy problémám - köszi - megoldódott-töröljétek a témát” vonulatról mindig a korlátlan önzés jut eszembe: vajon másnak miért nem akarod megengedni, hogy esetleg tanuljon belőle…?

Biztosíthatlak, hogy NEM fogjuk törölni a témát.

Nem ilyen okok vezéreltek mikor rákérdeztem, hogy törölhető e. Nekem a lényeg, hogy a 10-es hsz-ből a link kikerüljön. Ez megoldható? Azon kívül természetesen mindenki okulhat belőle.

pedig “katt”-ra jó lennél a google-ben :wink:

Köszönöm szépen a közreműködést a link eltávolításában!