Komment moderálás

Van valakinek tippje arra, hogy miért kerül moderálásra egy komment, mikor ezt nincs beállítva az interakció lehetőségei között? Nem is mindegyik, hanem eléggé rapszodikus (számomra).

WP 2.7 a páciens.

Akismet be van kapcsolva? Esetleg ez kavarhat be…

Van olyan, hogy ha egy kommentelő gyakran hozzászól (1 órán bellül többször, 10 perces intervallumon belül) akkor moderációs sorba kerülhet.

Nálam produkált ilyet a 2.7 bekapcsolt Akismettel.

Nem tudom, hogy van e hozzá köze, de végső kétségbeesésemben az Interakció beállításainál, a moderációs sorban lévő engedélyezet linkek számát 10-re emeltem.

Onnantól fogva nem jelentkezett a probléma.Köszönöm a hozzászólásokat!

Hát igen… Az pont azt csinálja, hogyha annál több link van egy hozzászólásban, akkor berakja a moderálandók közé… Mivel a spam-ek egy nagy része tipikusan sok linket tartalmaz.

De ez azt hiszem oda is van írva ezen beállításhoz…

Bocs!

Akkor én voltam pontatlan!Szóval, anélkül, hogy most, vagy bármikor, egy link is szerepelt volna bármely kommentben, az engedélyezett linkek számát megemelve, a probléma nem jelentkezett többet!

:wink:

Ó… Így már tényleg furcsa a dolog…

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy van egy bejegyzésem, amit szétoffoltak. A nem oda való hozzászólásokat áthelyezném egy másik bejegyzés alá, de nem találom az áthelyezés lehetőségét sehol sehogyan, pedig biztos vagyok benne, hogy ez lehetséges. Már a pluginoktól zsong a fejem, - meg a többi a fórumon olvasott hasznos tipptől :slight_smile: - de nem találom amit keresek.

Hálás lennék a tippért!

http://wordpress.org/extend/plugins/comment-move/elso talalat a http://wordpress.org/extend/plugins oldalon

(ajanlom a kereso motorjat pont ma csereltek le, nem hoz fel hulyesegeket mar)

Má’ épp ideje volt, hajam égnek állt már néha, hogy miket dobott ki a kereséseimre.

http://wordpress.org/development/2009/02/new-and-improved-plugins-directory-search/

itt a bejegyzes rola, ha valakit jobban erdekel a dolog

Köszönöm! Örök hála!

Moderálásról lenne nekem is egy kérdésem. Mostanában egy csomó hozzászólást a spamek közé pakol be nekem a wp. Akismet be van kapcsolva. A hozzászólásokba nincs link. Miért teszi mégis a spamek közé?

Sok mindentől függ. IP től, mail címtől, böngészőtől, stb.Ha bőszen nyomogadot az elfogadot akkor megtanulja, hogy az nem spam.

Akkor jó. :slight_smile: IP-től, hogy függ?

pl. előtte valami más akismetettel védett oldalt spammeltek arról a tartományról.

Így már értem. Köszönöm az infót.