Költöztetés után hiba (UTF-8 BOM)

Sziasztok,





Költöztetés után valószínűleg a FileZilla rosszul konvertálta a fájlokat, mert az alábbi hibaüzenetek jelennek meg:



Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/x1ceba01/public_html/hun/wp-content/plugins/column-posts/includes/widget.php:84) in /home/x1ceba01/public_html/hun/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_core.php on line 388



Warning: require(/home/x1ceba01/public_html/hun/wp-content/themes//inc/jetpack.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/x1ceba01/public_html/hun/wp-content/themes/zerif-lite/functions.php on line 392



Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required ‘/home/x1ceba01/public_html/hun/wp-content/themes//inc/jetpack.php’ (include_path=’.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php’) in /home/x1ceba01/public_html/hun/wp-content/themes/zerif-lite/functions.php on line 392




Egész nap azon voltam, hogy sikerüljön beüzelemni a weblapot, de sajnos nem megy. Az interneten talált infók alapján BOM karakterek kerültek a fájlokba.



Ha igen, van rá mód, hogy ezeket egyben visszakonvertáljam, vagy halott a dolog?





Köszi szépen előre is!

Jetpack-et is tedd fel, kapcsold be, ez 3-ból 2 problémát meg fog oldani. Aztán a harmadiknál pedig töröld ftp-n a plugint és telepítsd a wp belső felületéről.

Ez annyiból áll, hogy felmásolom a plugins könyvtárba vagy több is? Mert önmagában így nem működik, viszont egy 20+perces tutorialt találtam hozzá, ami nekem lenne vagy 1 óra (és tutira ez a baj?). :slight_smile:





Köszi

Jelenleg így néz ki:



http://theniel.net/hun/





Mintha az adatbázist nem látná, talán.

Bemész az adminba, bővítmények, új hozzáadása, kikeresed a jetpack-et és telepíted, majd bekapcsolod. Ennyi. :slight_smile: Ez nincs több 2 percnél.

Ezt megcsináltam, köszi! Sajnos nem változott semmi. Utánaolvastam, hogy mire való, de a problémámon hogy segítene egyébként?

A 3 hibaüzenetből 2 ezt hiányolta. Például így. :slight_smile: