Költöztetés után csak az index működik

Sziasztok!

Tudom már sokan kérdezték, de mégse tudtam megoldani a problémám. A következőket csináltam:

Felmásoltam ftp-re a fájlokat, localhost exportáltam a az adatbázisokat phpmyadminnal és importáltam a szerver adatbázisba. Átírtam a wp-config.php, majd a wp-options-ben is átírtam a 2 helyen a linket. Az oldalon az index tökéletesen működik, de ha bármelyik linkre kattintok, akkor csak fehér üres oldalt kapok és a wp-admin-nal is ugyan ez a helyzet. A wp-login.php-t elérem de miután rákattintok, hogy bejelentkezés akkor szintén fehér oldalt kapok.

Érdekesség, hogy ha nem használok közvetlen linkeket, akkor szinte tökéletesen működik az oldal, tehát a linkek már betöltik a kívánt tartalmakat(kivéve, hogy főoldalnak nem azt a page-t tölti be amit én megadtam neki), de a wp-admin még így is ugyanúgy fehér marad. Próbálta, hogy kikapcsolok minden bővítményt, úgy sem működik.

Mi lehet a probléma?

Segítségeteket előre is köszönöm.Az oldal linkje: http://valifolkart.hu

Sikerült megoldanom a problémát(és közben másikba ütközni, de az már nem ez a téma :slight_smile: ) rossz lett a karakterkódolása a config fájlnak mivel jegyzettömbbel módosítottam total commanderből és ez nem tetszett a tárhelynek :slight_smile: