Költöztetés probléma

sziasztok!

eléggé új vagyok még wordpress-ben és belefutottam most egy problémába:

domianről localhost-ra raktam át egy oldalt. minden rendben is van, néhány kép hiányzik, a háttérkép is, a menü se jelenik meg úgy ahogy a domain-en van.

a közvetlen linkeket frissítettem, minden lecseréltem amit kellett. kipróbáltam már az összes tippet ami fellelhető a témában, de nem akarja az igazat.

köszönök minden segítséget.

localhoston előfordul hogy a sablon képei csak teljes elérési útvonallal jelennek meg!

szerkeszd a css-t, meg amit kell…

köszönöm. most már megvannak a képek is. a háttért azt felkellett tölteni megint és jó.

nem nagyon értem a működését még a wordpressnek. joomla-t használtam eddig.

a menünek az volt a baja hogy nem volt kiválaszta az elsődleges navigáció (mantra téma) üres volt, valszeg ez kavarta be. de domainen meg jól ment!:slight_smile:

van-e valami mód arra hogy ha képet használok, akkor ő ne gyártson le külön thumbokat, hanem használjon egy kijelölt mappát?

közben találtam egy duplicator nevezetű plugint. elsőre teljesen jól megcsinálta a domain-localhost mókát.ügyesen megcsinálta azokat amiket nekem kézzel kellett!:smiley:

mégegyszer köszönöm a segítséged.

Köszönöm a duplicator felvetését! Szerintem ez a Wordpress költöztetés legegyszerűbb módja. Ami a legjobb benne, hogy pofon egyszerűen működik.

Öröm vele a költözés!!!