Költöztetés gondok fantastico miatt?

Van egy wp blogom, 2.5.1 amit fantastico -val telepítettem és most költöztetni akartam egy domainről egy másikra.Csináltam már ilyet máskor is, különösebb gond nélkül megvolt.Most is file-ok átmásol, adatbázis importál, átírom a config-ot, átírom az adatbázisban az oldal url-jét, és láss csodát, ha meghívom az új domain-t visszairányít a régire…Van ötletetek, hogy mi okozhatja?

Lehet, hogy a fantastico miatt van?Hűvös estét kívánok.

Ha jól emlékszem az adatbázisban az options táblában két helyen kell átírni a blog url-jét!

Lépj be phpmyadmin-ra, ott böngészd az option táblát, ott látni fogsz egy home és egy siteurl mezőt. Mindkettőnek az új elérhetőséget kell megadni értéknek.

Megjegyzem azt nemtudom mi az a fantastico :wink:Remélem tudtam segíteni!

Nekem is valami hasonló gondom van.

Extrás címről saját domainre akartam átvinni az oldalt. Átírtam a Site URL-t és a blog home-ot az Optionsban az újra. Majd - mivel az újon, kiderült nem elég magas a php verzió, nem maradhatott - javascripttel átirányítottam a domainről az extrára. Visszaírtam a mysql-ben az eredeti extrásat, de nem működik. Oda-vissza irányítást, Firefox nyelven átirányítási hurok keletkezett. Az adminba be tudok lépni.

Nem kell még valahol beállítani az extrás címet? Miért irányít vissza? Nem lehet valahogy megoldani?

A költöztetéshez itt van egy kis segítség:http://dokumentacio.word-press.hu/wordpress-koltoztetes.html

Sziasztok. Költöztetnék én is csak nem jön össze. Elolvastam a dokumentációt is. Tárhelyet és domaint is váltok egyszerre. Tehát: lementettem az adtbázist és felraktam az új helyre és a wp_options -ban átírtam 2 helyen az új url-t. A szerveren a wp-config.php fájlban is átírtam az elérhetőségeket. És semmi. Ezt adja ki a böngésző:

Internal Server ErrorThe server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.Please contact the server administrator, webmaster@nemaradjugyfelnelkul.hu and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.More information about this error may be available in the server error log.Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.Apache/2.2.10 (Unix) mod_ssl/2.2.10 OpenSSL/0.9.8i DAV/2 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at www.nemaradjugyfelnelkul.hu Port 80Valakinek lenne ötlete?

hali!

A wp_options-ban át kell írnod a site ill a home változók értékét is az új címre!

Az alapbeállítás szerint a phpmyadmin csak 30sort jelenít meg! szóval érdemes az összeset kilistáztatni így megtalálod mind2 változót!

A wp_options-ban át kell írnod a site ill a home változók értékét is az új címre!Ezt első körben megtettem. De semmi

Keress rá phpmyadminban a wp_options táblában. Azt hiszem 2 helyen kell átírni és jó lesz.

OK. MEgoldódott. Már első körben átírtam wp_options. Akkor nem ment. MInt utóbb kiderült a .htacces csinált galibát a könyvtárban. Kitöröltem, tettem beleújat és minden ok. Köszönöm a segítséget

szivesen…