Sziasztok!
Mai nappal búcsút intettem az eddigi szolgáltatómnak és vettem egy másik tárhelyet egy másik szolgáltatónál, remélem velük jobb lesz a helyzet.
Ãt szeretném költöztetni a Wordpress blogomat a régi helyről az újra, de nem egy az egyben, mivel az elmúlt 1 év alatt amióta WP-t használok, sajnos kétszer feltörték az oldalt és szerintem ennek nyomait valamilyen szinten még ma is magával hordozza az oldalam. Ãgy tulajdonképpen magából a Wp tartalomból a bejegyzéseket, a nemrég feltelepített fórumot és a regisztrált tagjaimat szeretném valahogyan átmenteni az új helyre.
Már múlt hétvégén próbálkoztam hasonlóval - lementettem a postmeta és posts sql táblákat, csináltam egy teszt oldalt és annak az sql tábláit letöröltem és beraktam a lementett táblákat, de oldal újratöltéskor nem mutatott semmilyen bejegyzést az oldalon. Szóval valamit biztosan nem csináltam jól, csak nem tudom, hogy mit?
Tudna nekem segíteni valaki, hogy a fentebb sorolt adatokat, hogyan tudnám adatvesztés és hiba nélkül átvinni az új tárhelyemre?
Köszönöm szépen a segítségeket!
a helyedben inkább a wp belső export-import-ját használnám ami XML-be menti ki az adatokat. usereket nem tudom tudsz-e vele hordozni…
A felhasználókhoz külön plugint kell feltelepíteni, de úgy megoldható.
'hgrg' wrote on '2011-09-01:
a helyedben inkább a wp belső export-import-ját használnám ami XML-be menti ki az adatokat. usereket nem tudom tudsz-e vele hordozni..
Oké, akkor azzal megpróbálom, köszi!
'syska' wrote on '2011-09-01:
A felhasználókhoz külön plugint kell feltelepíteni, de úgy megoldható.
Mi a neve a pluginnak? :)
Hmmm… Google?? wordpress user export
Kipróbáltam párat. De vagy az export vagy az import kutyul össze valamit, de amikor beimportálom a usereket akkor a név oszlopot vagy üresen hagyja vagy pedig különböző kiolvashatatlan karakterek kerülnek
Végülis úgy oldottam meg, hogy SQL táblákat kicseréltem mert ezek a user export-importos bővítmények nálam nem működtek megfelelően.
remek