Költöztetés ' Cannot modify header information '

Sziasztok!Nagyon szépen megcsináltam egy oldalt, és elkezdtem átköltöztetni a megrendelő tárhelyére.A wp-configban átírtam az adatbázis kapcsolathoz szükséges adatokat,

az eredeti oldalon átállítottam a régi címről az új címre a két fő URL-t,

az adatbázis sikeresen át lett másolva (UTF8 ; UTF8-Danish-ci)és az egész oldal működik is, töviről hegyire.Azonban az egész admin felület nem, és sajnos a régi tárhelyről letöröltem az összes fájlt. A backup-ból viszont minden fájl megvan (és egyeznek az újakkal). Az adatbázisban néhány, a régi domaint tartalmazó URL-t kijavítgattam, így a login képernyő már bejön, viszont bejelentkezni már nem tud.A hibaüzenet a következőképpen néz ki:Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/5/8/7/nemtbyg.dk/httpd.www/wp-config.php:1) in /customers/5/8/7/nemtbyg.dk/httpd.www/wp-includes/pluggable.php on line 881… és ugyanez más sorszámokkal.Ha esetleg ismerős valakinek a szituáció, írhatna pár tippet ! : )Köszönöm!


www.nemtbyg.dk

update: az url módosítás utáni adatbázisra cseréltem az éleset, így mostmár a header kép is eltűnt : (

Köszi a segítséget!A hiba az volt, hogy a hexa editorral csak a fájlok elején kerestem a BOM dolgot, közben pont a végükről hiányzott aQuote:

?>


lezárás.

Furcsa dolog ez. Hogyan tudnak eltűnni? Vagy ha eleve nem is voltak, akkor az első szerveren miért működött minden? (.htaccess ugyanaz)

Mindenesetre köszönöm Lazarevics a gyors választ!

Üdv és szép napot!