koccka.co.cc

sablonom, mutatom. :slight_smile:

Érdekes, és sajátságos. :slight_smile:A nyelvezetétől - én - a falra tudnék mászni, de lehet, hogy ez egy réteg menő nyelve, és eléggé hasonlít némely helyen a magyarra is…Hál’ Istennek, megfejtettem a fekete alapon sötét betűk váltásának titkát, de ráment egy kis időm. :wink:Technikailag nem tudom megítélni a kivitelezést, tehát, nem is teszem. Használhatóság szempontjából pedig nem szerencsés ötlet egy véletlen kattintás után rátalálni a közlekedhetőségi mutatókra. :slight_smile:Valószínűleg, mint buzerálás, sok örömet és eredményt hozott, és mint ilyen öncélú blog(?).

finom vagy győző, nagyon finom.

úgy kerülgeted a megfelelő szót, mint a forró kását, de becsületemre válljék, most nekem sem akaródzik kimondani, hogy…

Én kimondom…, hogy szerintem nem rossz , ilyen is olyan is .Mondjuk gondolom hipp-hopp kategória vagy ilyesmi. De én inkább maradok a hatvanas években, de elfogadom az újat, mégha nem is szeretem, mert nem kell szeretni, de ebben valami ami nem rossz. Szóval előre tovább a le…ni úton .

Kedvenc néprajz tanáromat idézném:

Nem szép, de van benne valami visszataszító…

Hali!Igazán egyedi oldal, talán külön kategória. Nem a legszebb kinézetre, de látszik, hogy mondani akarsz valamit, és szerintem ez a blog műfaj lényege. Igazi hip-hop stílus, egyéni megjelenés. Gratula.