Know Press sablon hiba a magyar wordpressnél

Sziasztok!

2 napja vásároltam meg a Know Press sablont a ThemeForest-en abból a célból, hogy súgót építsek. A gond az hogy a sablon egy lényeges részénél hibát találtam.

A Főoldalon az Article Categories részben az első kategória link nem működik, ráadásul olyan szöveget tartalmaz, amit nem szeretnék, ha ott megjelenne (Összes bejegyzés a(z) XXX kategóriában). A link, amit kiír a kategória szöveg alatt helyes, de kattintás után, nem oda visz.

Ez a probléma a WP angol verziójával nem jelentkezik.

Jelenleg itt tesztelem:

Code:

http://matekaszas.com/wordpress/

Esetleg tud valaki tanácsot adni?

Előre is köszönöm!

Üdvözlettel:

Máté

Szervusz Allanon27!

Megnéztem az általad adott linket és működik, mégha csak a közvetlen linkek alapbeállításai is vannak beállítva.

Ha minden igaz, akkor létrehoztál nyolc kategóriát, és ezek vannak a főoldalon. A “Saját online irodám” kategóriába nyilván nem mi, hanem te tettél bele egy rahedli bejegyzést, és azt hűségesen be is mutatja. Így nem tudom, hogy mit nem szeretnél megjeleníteni?

A sablonod eredetileg ezt tartalmazza az első kategória alatt: “View all posts filed under Data Centres”, aminek a magyar fordítását láthatod, ha már magyar nyelvű a honlapod.

Ha vásároltál egy sablont, akkor kicsit többet kellene törődnöd a lelki életével, bensőségesen meg kellene ismerkedni vele, óvatosan birizgálnod kellene… :wink: :slight_smile:

Ez a sablon úgy működik, ahogyan megírták, és nem úgy, ahogyan Te meg próbálod elképzelni. Ha mást, vagy kicsit más logikát, megjelenést akarsz belevinni, akkor kicsit szerkesztgetni kellene a sablon fájljait.

És nem egészen utolsósorban: nagyon szívesen segít itt neked bárki, de azért, ha vásárolsz egy terméket, akkor az eladót kellene kérdezned a vélt, vagy valós hiba orvoslásáról, nem?

Ő mégiscsak kapott érte lóvét, itt pedig mindenki saját szabad idejéből (pénzéből) áldoz a Közösségért…

Kedves Győző!

Természetesen igazad van.

“Ha vásároltál egy sablont, akkor kicsit többet kellene törődnöd a lelki életével, bensőségesen meg kellene ismerkedni vele, óvatosan birizgálnod kellene…” - Pontosan ezért nem látszik már a hiba. :wink:

Már felkerült a végleges helyére, és jópár dolgot átalakítottam rajta.

Kérdésedre felelve: Természetesen az volt az első, hogy írtam a sablon készítőjének. Egészen pontosan 3 mailt, és az eredmény 0 válasz. Ráadásul a gond, mint írtam csak a magyar verziónál jelentkezett, így gondoltam, hogy esetleg a magyar fórumon kaphatok segítséget, de természetesen ezt senkitől nem várom el, csak ha valaki éppen úgy dönt, hogy van ideje, és esetleg már találkozott hasonló problémával, és ír egy pár sort, mint ahogyan ezt Te is megtetted.

Köszönöm!

Üdv.:

Máté