Szevasztok!
Először varnyu ötltét olvastam, majd fejemhez kapva, levettem nullára a themecredit / font-size értékét. Mondom, akkor megköszönöm…
Akkor látom, hogy hitetlen megtalálta a bűnöst.
Mondom, megkeresem.
De közben azt is olvasom, hogy google, meg ban. Ekkor visszavettem a betűméretet, mert leesett, hogy igaza van.
Aztán most az van, hogy nem értem. Már a functions.php –nál elakadtam, de a google….
Oké! Van egy olyan gyanúm, hogy azért rúgna seggbe a google, mert rejtett linket / szöveget használok a nullás betűmérettel. Rendben!
De az eredeti linkekért miért ugatna bele? (nem, nem olvastam végig a hirdetési szabályzatot). Ééééés ha beleugat, akkor a készítők miért hagyják benne, hiszen ők maguk készítették fel a sablon a google hirdetéseire, tudniuk kell, hogy a kettő kizárja egymást?!
Åőő… nem értem…
Jesszusom… Úgy 30 cikkel vagyok elmaradva, és szerintem már most túl sokat foglalkoztam egy olyan dologgal, mit csak ti, vájtszeműek vesztek észre.
Ott van visszafejtve a functions.php erre vonatkozó része.
eval(base64_decode sort törölni, amit bemásoltam kódot a helyére tenni.
Hitetlen: taps
Woowww!!!
Hatalmas köszönet! :lol:
'varnyu' wrote on '2010-06-30:
Hitetlen: taps :)
Ide bemásoltam a Base 64 kódot: http://www.opinionatedgeek.com/dotnet/tools/Base64Decode/
oszt jónapot. (csak a két szimpla idézőjel közti rész ' ' )
ne kisebbitsd az érdemed, Hitetlen. bemásolni persze talán én is be tudtam volna …
csak nem talátam volna meg ezt a linket
A jobb oldali widgetek nagyon lassan töltődtek be. Legalább egy percet kellett várnom, hogy a jobb oldali részben legalább egy widget megjelenjen és ne a fehér hátteret lássam.
Egyébként néhány widget tetszik, érdekelne néhány bővítmény.