Kiváló Dolgozó

Üdv mindenkinek!Kicsit átgyúrtam az Inanis Glass 1.2-es témát, s mától beindult a Kiváló Dolgozó!Kritikát szeretnék, mit majd nem bírok elviselni! :wink:

Akkor megkapod. :smiley:

-A bal alsó áthúzott win emblémát én kicserélném egy Menü feliratúra.

-Az alsó tálca részre én valami kis szöveget kiírnék, valami idézetet például ami időnként változik. (Banner cserélő script, csak nem kell link meg kép és akkor a szöveget cserélgeti.)

-A háttér képet kéne rögzíteni és valahogy úgy megoldani, hogy aki 1240*-be nézi (mint jómagam :slight_smile: ) az ne lássa a sima háttérszínt és ne ismétlődjön a háttér.

-Nagyon szép és igényes lett, gratula hozzá. :slight_smile:

Nah, erről beszéltem… :smiley:Azt a nyüves áthúzott win emblémát egy óráig rajzoltam! (Erre vannak történeteim) :wink:Próbáltam nem túlzsúfolni az oldalt (jó, nem jött össze), de most adtál egy tippet erre az idézetek megjelenítésére, köszi!Hát, igen. 1024*768-ra gyártódott a cucc. Csak a melóhelyen van 19”-es monitor, itt megnéztem egész ablakban, s tényleg elszomorító. Képet nem akarok növelni, mert így is már túlnőttek a témák azon a méreten, mit szerettem volna. Azt hiszem Inanis ötletét fogom használni, ahogy átmosta a képet a téma hátterével.Köszönöm!

Üdv!

Zap