Sziaztok kipróbáltam az összes megoldást amit ezen a fórumon olvastam, megváltoztattam a jelszót, hazsnáltam az MD5-öt, működik is, mert beenged, de akkor is ezt írja ki:
"Nincs megfelelő jogosultság az oldal megtekintéséhez."
Mit lehet még megpróbálni? Néztem az admin "level"-je is 10, tehát az is ok, de meg vagyok lőve megállt a tudományom.
Persze tárhelyváltáskor esett az eset. HELP! köszönöm.
Nekem is volt hasonló. A végén azt hiszem (próbálkoztam “mindennel :)”) az segített, hogy töbféleképp is exportáltam a régi adatbázist. (wp-db-backup ill. phpMyAdmin felületén > sql nézetbe, sima sql fileba, gzip el tömörítettbe stb) és ezek közül a wp-db-backup os-al ill. az összes file újra feltöltésével megoldódott azthiszem régi wp mappa átnevez és a helyére új wp file-okat tettem fel. hogy mi volt a baja ma sem tudom…
(ha van ssh hozzáférésed akkor onnan át tudod mozgatni mv paranccsal a nagyobb mappákat az új install mappájába)
Sajnos a régi adatbázishoz már nem férek hozzá egy SQL dump van és kész. ssh hozzáférés nincs, szóval meg vagyok lőve. Rengeteg angol fórumot is átnyálaztam de sehol nincs működő megoldás a problémára. Mindenhol befejezetlen a topicok vége…