Kismanó született

köszi köszi

remélhetőleg további gonoszkodásaimban itt a fórumon nem fog gátolni az esetleges sírás rívás! :smiley:

Nagy szeretettel és örömmel gratulálok kedves mano-nak és feleségének abból az alkalomból, hogy a mi nap estéjén megszületett Máté nevezetű gyermekük!

Én már egy fröccsöt le is nyomtam, hogy tudjon az a gyerek rendesen pisilni!

Gratulálok, és jó egészséget kívánok mindannyiótoknak - legyen sok-sok örömnek forrása ez a fiatalember (is)! :slight_smile: :slight_smile: :smiley: :smiley: :smiley:

bocs, elírtam. a 8:05 az este, azaz 20:05! :smiley:

de így is úgy is köszönöm!

Máris javítva!! :slight_smile:

Gratula mano, sok boldogságot és egészséget mind a hármótoknak :slight_smile: Jelenlegi fázisában biztos hasonlít Máté az apjára :slight_smile: (Legalábbis annak avatarjára :smiley: )

Gratulálok mano!

Grat Grat Grat mano!!!

Mano gratulation! Tőlem is: sok boldogságot, jó egészséget kiskölöknek&kismamának&kispapának is :smiley:

“E öö é bódottá!” , viccet félretéve, Gratulálok nektek és kívánok a lehető legjobbakat az elkövetkező évek/hez/ben!

Majd ha sokat gonoszkodsz, eszedbe juttatjuk a pelenka cserét :lol:

Grat-grat! És kitartást az éjszakázások, stb. közepette! :smiley:

Rossz hír viszont, hogy a Mátémanó blogja dolgot fiam születését követően már lelőttem :smiley: :smiley:

Gratulálok, remélem majd 3 hónap múlva tudtok 5 óránál többet is aludni, háromnál kevesebb részletben :smiley: