kisebb, nagyobb boxokban post megjelenítés

nem akartam reklámot a címbe, de az érdekelne, hogyan lehet az idevalo.hu post megjelenítését megoldani? Ez a kisebb és nagyobb boxok váltakozva - loopba.

nem tudom mennyire voltam érthető, de remélem kibogozható…

egyébként keresnék hasonló galéria, képmegjelenítést is, ilyen google+ formában

előre is köszönöm :slight_smile:

Kódban látszik, hogy négy loop van megadva, ott egyszerűen osztályok vannak adva az adott post konténerekre. Ezt kezelheted külön kategóriákkal, vagy offsettel.

rákényszerítettél, hogy utána nézzek, ami természetesen csak a javamra vált :slight_smile: és természetesen köszönöm a hozzászólást is, a gondom, hogy nem értem egy loopon belül, hogyan tudok különböző boxokba pakolni postokat.

Gondolom a 4 loop a: nagy-kicsi-kicsi; b: kicsi-kicsi-kicsi; c: kicsi-kicsi-nagy; d: kicsi-kicsi-kicsi - persze ez lehet hülyeség, hisz most ha belegondolok, akkor lehet egyszerűbb lenne

a:nagy b:kicsi6 c:nagy d:kicsi4 és a float beigazítja a boxokat (ez is lehet hülyeség, csak logikusabb)

vagy még egy ötlet: (szeretem ha egész nap szenvedek vmivel, majd le akarom írni és elkezdenek jönni az ötletek…) egy loopot használok és a class nevébe teszek egy változóz, ami mindig egyel nagyobb, és a css fájlban szerkesztem a div elemeket különbözőre…

na akkor ezzel próbálkozunk egy kicsit, azért köszönöm és ha vmelyik működik, megköszönöm a megerősítést is :slight_smile: vagy ha vki talál képgalériát, amelyik hasonló rendszerben jeleníti meg a képeket és nem fizetős…