nem akartam reklámot a címbe, de az érdekelne, hogyan lehet az idevalo.hu post megjelenítését megoldani? Ez a kisebb és nagyobb boxok váltakozva - loopba.
nem tudom mennyire voltam érthető, de remélem kibogozható…
egyébként keresnék hasonló galéria, képmegjelenítést is, ilyen google+ formában
előre is köszönöm
Kódban látszik, hogy négy loop van megadva, ott egyszerűen osztályok vannak adva az adott post konténerekre. Ezt kezelheted külön kategóriákkal, vagy offsettel.
rákényszerítettél, hogy utána nézzek, ami természetesen csak a javamra vált és természetesen köszönöm a hozzászólást is, a gondom, hogy nem értem egy loopon belül, hogyan tudok különböző boxokba pakolni postokat.
Gondolom a 4 loop a: nagy-kicsi-kicsi; b: kicsi-kicsi-kicsi; c: kicsi-kicsi-nagy; d: kicsi-kicsi-kicsi - persze ez lehet hülyeség, hisz most ha belegondolok, akkor lehet egyszerűbb lenne
a:nagy b:kicsi6 c:nagy d:kicsi4 és a float beigazítja a boxokat (ez is lehet hülyeség, csak logikusabb)
vagy még egy ötlet: (szeretem ha egész nap szenvedek vmivel, majd le akarom írni és elkezdenek jönni az ötletek…) egy loopot használok és a class nevébe teszek egy változóz, ami mindig egyel nagyobb, és a css fájlban szerkesztem a div elemeket különbözőre…
na akkor ezzel próbálkozunk egy kicsit, azért köszönöm és ha vmelyik működik, megköszönöm a megerősítést is vagy ha vki talál képgalériát, amelyik hasonló rendszerben jeleníti meg a képeket és nem fizetős…