Kipróbáltad már az őrült lovat? NEM? Akkor most!

Kérdésed, vagy véleményed van a(z) Kipróbáltad már az őrült lovat? NEM? Akkor most! című tartalommal kapcsolatban?
[A teljes cikk itt olvasható: Kipróbáltad már az őrült lovat? NEM? Akkor most!]

Köszönet a gyors munkáért!

És az én Jó Istenem áldjon meg a születésnapod alkalmából!

(Pedig azt hittem, névnapi ajándékomnak szántad… :slight_smile: )

Két új oldalamra feltettem, és tesztelgetem. Még mennek… :slight_smile: :slight_smile:

Szép napot, szép hetet mindenkinek!

Ha így haladunk tovább, mire névnapom lesz,
addig 3.0-almost-beta állapoban fogunk tartani :wink:

csodállak benneteket :slight_smile:

Szia!

Először is nagyon köszönjük a munkát és boldog születésnapot!

Apró megjegyzéseim lennének: a magyar csomagban található licenc (és nem licensz!) fájl tartalmának a frissítését szeretném javasolni, mivel ez egy régi és hibás fordítása a GPL-nek. Sajnos nem derül ki ebből, hogy a Wordpress GPL vagy GPLv3 licenc alatt jelenik meg. A fejlécben szereplő “Copyright © 1989, 2007” felirat GPLv3-ra utal, de akkor a fordítás végképp rossz. Javaslom, a GPL fordításának átvételét a http://gnu.hu/index.html weboldalról.

A másik kérdésem az lenne, hogy hol érhető el a magyar po fájl? Ha nem lenne baj szeretnék belenézni és javaslatokat tenni a fordítás kapcsán, hogy szinkronban legyen néhány alapelvvel, amelyek a Fordítás HOGYANban vannak lefektetve.

köszönöm
k

A PO fájlokkal kapcsolatban kifejtettem a nézeteimet már egy párszor, de leírom újra. Az általunk készített kiadások NEM fogják tartalmazni a PO fájlokat, mivel a legtöbb felhasználó nem fog belenyúlni. A 2.6-os ágat több mint 20.000 en tölötték le csak tőlem (és az origo szoftverbázisáról is legalább ennyien), és ennyi letöltőből 2-3 ember kért PO-t. Nem tömeg igény.

Aki viszont szeretne turkálni benne, legyen annyira geek, hogy letölti SVN-ről. A fordítás repositoryjából:
http://svn.automattic.com/wordpress-i18n/hu_HU/

A licenszből mindig az angol nyelvű a mérvadó, abból pedig ha megnézed, egyértelműen kiderül, hogy GPLv2-ről beszélünk, de frissíteni fogom a fájlt.

Kis félreértés van… nem azt mondtam, hogy miért nincs benne, hanem azt, hogy nem találtam. Természetesen le tudom szedni az svn-ből. köszönöm.

A licencből(!) valóban az angol nyelvű a mérvadó, én a magyar nyelvűről beszéltem: abból nem derült ki a verziószám és köszönöm a fájl frissítését.

Szerintem idegesítő lett az admin felület. Valahogy kényelmetlen használni.
:C

Nem idegesítő, csak szokatlan :slight_smile: nekem is fura volt először, de már kezdem megszokni… bár elfogult vagyok. :slight_smile:

hmm, eltűnt a hszem… ejha, moderálunk, moderálunk?

Igen! Úgy érzem, hogy mostanában csak kritizálni jársz ide, ha gondod van az oldalunkkal, ill. velünk, akkor azt másképpen is a tudtunkra lehet hozni.

Na tisztelt uraim, hölgyeim!
Mennyire stabil?Felmerjem telepíteni?Mert az hátha megoldja a nextgen-es problémám!

Egész jó. Pluginek mennek stb. Bejegyzésírásnál találtam hibát a feltöltésnél.

Na már nekem is az paci húzza az igát a serveremen! :smiley:
Majd kiderül meddig bírja! :smiley:

Lassan én is átrakom a djz.hu -t :slight_smile:

Bétánál elszoktam kezdeni átállni. Pl kiderült, hogy 2.5-nél a gallery kezelés nem ment a szerver beállításaimmal, és a magic_quotes -t ki kellett kapcsolni arra az aldomainre.

Hát ie7 alatt kicsit beteges!
GogleChrome alatt viszont teljessen ok!
Tűzrókát nem szeretem!
Ja az adminfelületről beszélek! :smiley:
Egyébként mindig találok benne új dolgokat! :slight_smile:

Akkor a fentiek alapján lassan teszek egy próbát.

Reggeltől elérhető a béta kettő.

Igen, egészen használható lett élesben is, már merem ajánlani. A következő amiről írunk, ill. csatolunk fordítást az már a végső verzió lesz. :slight_smile:

Felhúztam pár éles oldal alá a béta 2-t, remekül megy. Az új kezelőfelület szokatlan volt, de jó irányba fejlődik, tetszik.