Kinyithatatlan dobozok

Sziasztok!Az egyik oldalamon az egyik napról a másikra, a következő hibával találkoztam, amire a külföldi fórumok böngészése során sem találtam működő megoldást.

Amennyiben egy bejegyzést, vagy oldalt szeretnék szerkeszteni, akkor a szerkesztés melletti kis boxok (címkék, kiemelt kép, kategóriák stb) nem nyitható ki, illetve ami már nyitva van az nem zárható össze a kis boxok jobb felső sarkában lévő háromszöggel.Próbáltam újra feltölteni az edit.php file-t, ez nem vezetett eredményre. A site-on nem történt semmi változás az elmúlt napokban, pár plugint letiltottam, de ez nem oldotta meg a problémát.Találkozott esetleg valaki már hasonló problémával, vagy van valakinek valami ötlete amit kipróbálhatnék?Előre is köszönöm a segítséget!

coks

Másik böngészővel is ez van?

Valamilyen script akadás van. A szerveren nem történt változás?

Több böngészővel próbáltam (ie, chrome, firefox), sajnos mindegyikkel ugyanez a helyzet.Egyébként én is javascript hibára gondolok, a szerveren tudtommal nem történt változás, több wp site-om is van ezen a szerveren, de csak az egyik oldalon jelentkezett ez a hiba. :SA wp-admin és wp-includes mappa újbóli feltöltésével szerintetek megoldható a probléma?

Sőt, az a javaslatom, hogy frissítsd a teljes wp-det. Valami, valamilyen szerkesztés okán sérülhetett.

Köszönöm az infót! Ezt a Vezérlőpult/Frissítések -> Újratelepítés most gomb-al tudom biztonságosan megtenni? A sablonom, valamint a használt plugin-jeim beállításai ebben az esetben gondolom megmaradnak.Elnézést a hülye kérdésért, de ilyet eddig még nem csináltam. :slight_smile:

Nem is olvasgattál sehol utána, hogy mit is használsz? :frowning:Igen, az Újratelepítés az, ami nem bántja az adataidat, beállításaidat.

WP-t, még csak pár hónapja használok, de ezt a funkciót még hála az égnek eddig nem kellett.

Köszönöm a segítséget, kipróbálom és beszámolok a fejleményekről!

Kipróbáltam, de sajnos ugyanaz a helyzet. :frowning:Mindenesetre köszönöm a segítséget!

Esetleg default sablon visszaállítása (ha mást használsz), minden plugin kikapcsolása.

Ha megszűnik a probléma, akkor egyesével kapcsolgasd vissza, és ellenőrizd, hogy visszajön-e a hiba.