Kimoderálja a HTML kódot a szővegszerkesztő

Már többféle html kódot is tapasztaltam, hogy kimoderálja szövegszerkesztő és nem találtam rá még semmilyen megoldást.

Ha html módban megírom a bejegyzés kódját és átváltok vizuális nézetre majd vissza akkor sok minden eltűnik.Elszoktak tűnni a
vagy < br/> tagok bárhogy is írom őket, szinte lehetetlen 1 sort kihagyni ahol szeretném ezt.

Most meg eltünteti a

részemet. Pedig ez is fontos lenne hisz a képet balra igazítom mellé jön pár adat majd a kép alá kéne leírás szövege, de ezt már nem a kép mellé kéne igazítsa muszáj egy clear:bothSzinte így semmit se ér a html szerkesztő, mert nem is a forráskódot mutatja nem egy sima texarea mint pl e107, ott amit megírok az ugy is marad legalább.Valakinek ötlete javaslata?

én nem szoktam használni a vizuális szerkesztőt. csak a HTML-t. olyannyira nem, hogy a saját adataimnál ki is van kapcsolva. igy át se tudnék még véletlenül se vizuálisra váltani. viszont nekem igy nem gyomlál ki semmit, amit HTML-ben beirok.

Próbáltad már az írási beállításoknál ezt: “A WordPress automatikusan javítsa ki a szabálytalan XHTML kódot”Amúgy varnyunak is igaza van, én is html nézetet használok és tulajdonképpen fölösleges is a vizuális, mert úgy sem azt látod az oldalon mint amit a szerkesztőben.

Ha HTML-szerkesztőből nyomod a publikálást, akkor megmarad a kód. Ha visszaváltasz Vizuálisra, akkor kiveszi. Szóval dolgozz csak HTML-nézetben és jó lesz. Ha ellenőrizni akarod, használd az Előnézet gombot, erre való. :wink:

Köszi a válaszokat, mindenkinek igaza van.

Ennél az egy blognál azóta csak a html nézetet használom és úgy is mentem el.

“A WordPress automatikusan javítsa ki a szabálytalan XHTML kódot” nincs bepipálva.Egyébként csak azért használom a vizuálisat, mert ott több lehetőség van, több ikon. És a kép tulajdonságok panelt is csak így tudom elővarázsolni ha kell rajta valamit változtatni és nem akarok itt szerkeszteni a kódban hanem csak kitölteni.De egyébként tény hogy jobb lenne egy normális kód nézet is ami valóban a forráskódot mutatná és nem ezt a html dolgot amit kimoderálgat :smiley:Lényeg hogy sikerült megoldani a dolgot avval hogy nem váltom át a vizuálisra a szerkesztőt.

Sziasztok!Úgy látom, ez már egy régebbi téma volt, de én most kezdtem WP-vel foglalkozni és a fenti problémába ütköztem. Ez nem is lenne gond, erre egyébként magamtól is rájöttem, hogy ha nem váltom vizuálisra a szerkesztőt, akkor nem tűnnek el (többnyire) a beillesztett videók, szöveg formázási tulajdonságok… DE! az a problémám, hogy aki majd használja a weblapot, az egészen biztos, hogy nem tud html szerkesztőben dolgozni. Ilyenkor mi a teendő? Mit tanácsoltok?

ha nem tud html szerkeszőben dolgozni akkor ne használjon html kódokat… ha meg tud kódokat használni akkor meg használja a szerkesztőt…

Köszönöm, ez nagy segítség volt!

Sziasztok! Úgy sejtem idevágó a kérdésem… Hogyan tudom a banner cserekódomat beilleszteni a lapomra? vagyis hogy a vizuális nézetbe megjelenjen egy kis ablakocska a bannerem alatt a kóddal… Előre is köszi a válaszokat!

Használj plugint pl.WP-Syntax