Kimenő smtp szerver, post írása e-mailben

Köszönjük! :slight_smile:

Üdv!

Olyan problémám merült fel, hogy a kimenő e-maileket(regisztráció, jelszóemlékeztető, minden ami ki küld a wpress) egy gmail fiokon keresztül akarom kiküldeni. Láttam az include mappában a phpmailer scriptet ami elvileg tudja kezelni a gmail-hez szükséges titkosításokat. De nem találtam meg a mail küldő alapfájlt a forrásban.

Hogy tudnám rávenni a wpresst hogy ezt a scriptet használja a gmail-es fiokkal?2.6.3-as wpresst használoküdv Richárd

Van plugin, keress (még azt is tudja, hogy gmailt kiválasztod a listából, usert passt megadod és megy)

Köszi megtaláltam

Megírnád, hogy mit találtál? Hátha másnak is szüksége lehet erre a megoldásra? :slight_smile:

http://wordpress.org/extend/plugins/swift-smtp/egyszerű: telepíted és a beállításokba lesz egy smtp fül beállítod a szervert és a titkosítást és már megy is

A kérdésem a következő: létezik-e olyan plug in ami hasonló mint a wp-mail.php(ami benne van a wp-ben) de tudja kezelni a gmailt-t is. Gondolok én itt a titkosításra és fejlettebb e-mail kezeléssel.

ha igen hogy keressek rá?üdv Richárd

Ezt már megtaláltad, nem? Kettő bejegyzéssel ezelőtt te írtad… ???Hacsak nem ilyenre gondoltál: http://wordpress.org/extend/plugins/mailpress/ :slight_smile:

Igazából olyan sciptet keresek ami e-mail-en keresztül tud fogadni postot(pop3) és lehetőleg kezelje a külömböző karakter készleteket.

A beépítettel voltak olyan problémák hogy amit outlookból küldtem e-mailt neki nem tudta kezelni az ékezetet plusz a gmailt se tudta kezelni a titkosítás miatt.

Igazábol olyanra lenne szükségem ami meg tudja külömböztetni a küldőt e-mail cím alapján. Pl.: 1-es felhasználó e-mail címéről érkező e-mail az 1-es felhasználó nevén kerüljön be.

Más: Nincs esetleg olyan program ami felhasználói program felületből tud írni a wpressbe?üdv