Kijelentkezési probléma

Sziasztok!Az a problémám, hogy installáltam egy wp-t, és beléptem ahogy kell, telepítettem minden amit szerettem volna, és ahogy a kijelentkezésre kattintok, a következő hibaüzenet fogad a böngészőtől:

“A távoli kiszolgáló megszakította a kapcsolatot

cím, melyet meg akart nyitni, jelenleg nem elérhető. Győződjön meg róla, hogy a webcímet (URL) helyesen írta be, majd próbálja meg újratölteni a lapot.”Az internetkapcsolat rendben van.

Bár nem hiszem hogy ennek lenne jelentősége, de fel van téve egy “My Brand” nevű plugin, ami a bejelentkezési felületet hivatott testreszabni, de csak képeket lehet vele feltölteni.valakinek van ötlete, hogy mi szállhatott el, vagy mi lehet a gond?KösziKözben kiderült, hogy az adott domainen lévő összes telepített wordpressnél ez a probléma.

Még annyi előzmény történt, hogy tegnap az egyikre feltelepítettem egy olyan plugint, ami a bejelentkezési linket változtatta volna meg (vagyis a wp-logint), de mivel nem működött ezért letöröltem, majd arról a témáról az összes plugin törlődött és nem lehetett újat telepíteni, ezzel a hibaüzenettel:

“Could not create directory. /hermes/web05b/b678/moo.balagensa/sites/szoli.info/ngwcapital/wp-content/plugins/add-link-to-facebook/Plugin install failed.”Innen kezdődtek a furcsaságok

@györgy:

belebuherálsz a loginba és utána még kérdezed, hogy miért nem működik? :slight_smile: a kérdést megválaszoltad magadnak…

Hmm…ettől még a nem oldódott meg :). És nem én, hanem a Stealth Login nevű plugin buherált bele a loginba :smiley:

A dolog pusztán azért érdekel, mert kíváncsi vagyok, hogy mi lehet a megoldás, nincs gyakorlati jelentősége, mert csak egy tesztoldalról van szó, amin gyakorlok. Lehet hülyeséget kérdezek, de lehet felül kéne írnom valamelyik fájlt, amit a plugin módosított egy eredeti wp fájlal? Ha igen, melyiket? Meg azért is érdekes, mert az adott domainen van 5 wp installálva és mindegyiken ez a probléma.

szerintem a .htaccess-edet szúrta el neked a drága :slight_smile: