Kiemelt képpel kapcsolatban van egy gondom. Az egyes aloldalaimhoz kiemelt képeket használok. 3.5 ös frissítés után ezek nem jelennek meg, továbbra is a főoldal képe látható. A szerkesztőben a jobb alsó részen ott virít a kiemelt kép, tehát a rendszer látja, csak éppen nem jeleníti meg.
Child Theme-et használok. Egyenként töröltem a saját file-okat, de semmi változás.
A fő theme: Twenty-ten
A sablonos is friss?
Próbáld meg újra beállítani (azaz remove featured image, majd add featured image és töltsd is fel a képet újra).
(Egyébként lehet meg kellene fontolnod, hogy átállsz Twenty Twelve-re.)
Köszönöm a tippeket. Töröltem, mentettem, feltöltöttem, mentettem. Most megjelenik, viszont a WordPress alapméretében. A szélesség rendben, a magasság viszont kisebb lett (WP alap)
Nekem egy ilyen kód van a functions.php-ban (a child theme-nél):
<?php
define( ‘HEADER_IMAGE_WIDTH’, apply_filters( ‘twentyten_header_image_width’, 940 ) );
define( ‘HEADER_IMAGE_HEIGHT’, apply_filters( ‘twentyten_header_image_height’, 414 ) );
?>
Ugyanakkor mintha ezt most figyelmen kívül hagyná. A főoldal továbbra is rendben jelenik meg.
A sablonfrissítést pedig megfontolom. Tudom, hogy időszerű lenne, de még nem merek belevágni. Átfutom, mit kell ilyenkor csinálni.
Hát, ha mindegyik img ugyanolyan magas és méretre is vannak vágva, akkor ezeket a hookokat akár ki is veheted és css-ben definiálod a pontos méreteket. Pl.
Üdv! Egyáltalán hoyg lehet képet betenni a Twenty Twelve-be?
A testreszabásnál csak szöveget, elnevezést tudok beírni.
Mégvalami a Minden vélemény fontos számunkra linket hol tudom törölni? Kikapcsolatm minden hozzászólás bejelölőt.
köszi