kiemelt kép!(feltöltö bővítményt keresek)segítség kérés

Sziasztok

Pintores sablonom van!

(itt egy kép)



mivel ez a sablon csak úgy tölti fel a képet a főoldalra hogy a bejegyzés szerkesztésénél a jobb oldali menüben +ba ki kell választani hogy kiemelt kép feltöltése,és még kiad+opciókat amit nem szeretném hogy lássanak a felhasználók



a kérdésem az lenne hogy van e olyan egyszerű bővítmény hogy a felhasználó csak rákattint hogy kép feltöltés +ad a képnek egy nevet és a főoldalon megjelenjen anélkül hogy külön ki kelljen választani a kiemel képet! ennyit szeretnék csak elérni és semmi mást ne is lásson a bejelentkezés után!



töltök fel képet hogy jobban lássátok!(a sablonhoz ragaszkodom mert a megjelenése egyszerű pont amilyet szerettem volna)




Ezeket nem fogod tudni egykönnyen letiltani. Illetve egy kis kód módosítással igen. Ehhez pedig a WordPress Codex-et és a bővítmény készítőjének support-ját ajánlanom figyelmedbe.

Ezekhez a sablont kellene módosítani vagy talán meg lehet oldani egy egyedi bővítménnyel is. Ha fontos, de nem értesz hozzá keress WP fejlesztőt. lehet, hogy Patai Laci tud adni de a Weblabor.hu-n is megbízható börzéjük.