Kiemelések (betűtípus) Weaver II sablon

Sziasztok!Szinte teljesen új Wordpress-es vagyok. Telepítettem a legújabb WP-t, és a Weaver II sablont használom, egy most készülúj oldalon.

Nem találtam meg, hogy hol tudom megváltoztatni az ele definiált kiemelések stílusát.

Amikor az oldalt szerkesztem a grafikus módban, nem is tudok betípust és nagyságot változtatni.

Csatolom a képernyfotót.

A célom az lenne, hogy azt a kb. 4-5 bettílust beállítsam, ami kell az oldalon, és a “kiemelések” közül ki tudjam választani.Köszönöm!


“Weaver II Admin” menüpont alatt lehet a ‘Titles Font’-ot állítani.


Igen köszi ezt megtaláltam. Viszont én azt szeretném, hogy az oldal grafikus szerkesztő felületén kiválasztható “kiemeléseket”, vagyis előre beállított stílusokat át tudjam írni. Kb. 5 különböző stílust szeretnék használni. (kiemeléshez, címhez, sima szöveghez, magyarázó szöveghez, egyéb…)

Most alapból “kiemelés 1,2,3,4,5,6” , ilyenek láthatók, szóval ezeket hol tudom átírni?

Köszönöm.

A ‘Kiemelés 1’ - ‘Kiemelés 6’ az ‘h1’ - ‘h6’ tag-nek felel meg.Egyedi stílusok beállításáról a TinyMCE szerkesztőben itt olvashatsz:

http://codex.wordpress.org/TinyMCE_Custom_Styles

A TinyMCE-t telepítettem, már használom. Az még mindig kérdés számomra, hogy hol tudom ezeket a H1-H6 tag-eket átírni?

Esetleg csinálhatok e sajátot. Tehát a grafikus nézetben a kiemelés 1-6 után, vagy helyett lenne saját formátum megadva (mondjuk: Cím, alcím, sima szöveg, kiemelt, …)

Köszi.

A linkelt leírásban ajánlják a “TinyMCE and TinyMCE Advanced Professsional Formats and Styles” plugin-t. Azt kipróbáltad?

Köszi a segítséget. Ezt kerestem. Egy kicsit még nehezen, de boldogulok vele :slight_smile:A következő megakadásom, ha képet, vagy táblázatot illesztek be az oldalba, egy keret mindig marad ezek körül.

Próbáltam a border-t 0-ra állítani, ez sem segített. Csatoltam mintát, és forrást.

trisq wrote:
A linkelt leírásban ajánlják a "TinyMCE and TinyMCE Advanced Professsional Formats and Styles" plugin-t. Azt kipróbáltad?
Kedves WP mágus!

Jelenleg is a Weaver II sablont használom. A weboldalon van egy jobb oldali sáv, amit nem szeretnék a landing oldalakon látni, amiket az adwords hirdetésekhez készítek. Valahogy nem jöttem rá, hogy egy konkrét oldalon, hogyan lehet ezt kikapcsolni.
Tudnál segíteni?
Köszönöm.
Amiről szó van:
www.termeszetesen-egeszsegesen.hu