Kezdőoldal kérdés

Sziasztok!

Teljesen kezdő vagyok a WP-ben, és a honlapkészítében is. Az 5.3.2-e verziót használom.
Addig eljutottam, hogy a tárhelyre feltelepítettem a WP-t, és elkezdtem vele dolgozni. Viszont a kezdőoldal megnyitásakor mindig egy fehér oldal jön be egy felirattal: "Hamarosan :wink: "
A beállítások -> olvasás menüben már átállítottam a statikusra is, és ebben az esetben is ez jelenik meg. Ha a testreszabás-ra kattintok, akkor is a fehér oldal jelenik meg, hiába van már beállítva egy sablon (több sablonnal is próbálkoztam), és hiába módosítok akármit, semmi változás nincsen.
A célom az lenne, hogy a kezdőoldalon lenne minden fontos információ: küldetés nyilatkozat, szolgáltatások, árak, stb…

Elnézést, ha már ez a téma felmerült, de nem találtam meg sajnos.
Köszönöm előre is a segítséget.

Üdv.: Gergő

Szia!
Nincsen feltelepítve valamiféle Coming soon plugin? Valószínűleg az írja felül.

Nem gondolom, mert mielőtt felraktam a WP-t, már akkor is ez az oldal jött be.
Ha hozzáadok egy oldalt (pl.: blog), akkor az bejön, csak a kezdőoldal nem.

Nincs véletlenül a WP főkönyvtárában egy index.html?

Fövenyre épített háznál akármikor akármi megtörténhet/ik.
15 percig ingyen segítek non-stop: 0620-4242498 viktor@szepe.net

Ha esetleg világszínvonalú infrastruktúrára és a bővítmények auditjára van szükség, arról szívesen beszélgetek!

3 kedvelés

De van.Próbáltam már kitörölni is, de akkor is az jön be. Mit kellene csinálnom vele?

Szia!

Ha készítesz egy új oldalt (add new page) mondjuk: “Teszt főoldal” néven (tartalomba ugyan ezt beírhatod), és utána az admin felületen a Beállítások -> Olvasás nézetben , mint statikus oldal ezt adod meg Főoldalnak, nézd meg akkor mit ad ki. És ha van index.html a gyökér mappába, az törölhető, ahogy írták is neked, DE csak magában a gyökér mappában! Még pár dolog: van bármilyen cache bővítményed telepítve? (Annak tartalmát ürítsd ki, ha a szerver oldal van cache, pl: cachewall azt kapcsold ki ha lehet, legalábbis amíg dolgozol az oldallal, és bármilyen külsős cache-re igaz ez. pl a clodflare? Ilyen van?) Ezen felül a Query Monitor plugint tedd fel, az megmutatja milyen sablon fájlok töltődnek be amikor megnézed az oldalad, a lenyíló listában!

Hiába állítom be abeállításoknal a statikus oldalt, és azon belül bámelyik elkészített oldalt, ha beírom a: azoldalam.hu szöveget, akkor is a "Hamarosan :wink: " szöveg jön be. A filezillával kitöröltem az index.html fájlt, de semmi.

Huha. Ezzel a cache bővítménnyel megfogtál. A chrome->bővítményeknél csak az AdBlock — best ad blocker van telepítve, ami ilyen lehet. Ezt kikapcsolva is még mindig ugyan az az oldal jön be. Bármit hozzáadok, bejön, pl.: azoldalam.hu/blog . Csak a főoldal nem.

Nem erre gondoltam, hanem a Wordpressen belüli gyorsítótárazásra.

Értem. Minden bővítményt kikapcsolatam, de ugyan ez a helyzet. És ez már a WP feltelepítése előtt is így volt.

Ha adsz privátban hozzáférést, ránézek neked.

Nagyon kedves tőled, de ennyire nem ismerlek.
Van más ötleted?

Olvass körbe itt a fórumon, hogy hány embernek segítettem ingyen, bérmentve. Senkinek nem tettem kárt a honlapjában, mindenkinek megoldottam a problémáját.

3 kedvelés

Ha jól értem, Chrome-ot használsz. Mikor takaritottad ki utoljára?

A WP telepitése után nézted már más böngészővel? Hogy ott mi jön be? Nekem csak egy nyűves kis magán blogom van. De az asztali gépen 4 böngészővel, az okostelón meg kettővel tesztelem.

Fönt írtam, hogy 15 percig ingyen segítek képernyő megosztással.

Akár most is felhívhatsz. Feltehetően 5 perc alatt meg lesz az oka ezzel az eszközzel: https://redbot.org/

Én mondjuk pont az ilyenek miatt nem szoktam segíteni ilyen és ehhez hasonló hozzáállású embereknek.

Nem ért semmihez. Utána olvasni nem akar, az nyilván nagyon sok időbe telne neki. Fizetni más munkájáért nem fog, ha ingyen is megcsinálják neki. Nem tudja, meg nem is akarja részletesen leírni a problémát, helyette azt várja, hogy te majd mindent megkérdezel amit tudni szeretnél még. Hozzáértőknek nyilván az lenne a legegyszerűbb és leggyorsabb, ha ránéznének a problémára (mert ahogy az előbb írtam, ő nem tudja részletesen leírni), hogy ne kelljen találgatni meg kérdezgetni. De ezt a fajta segítséget visszautasítja, mert “nem bízik benned”, inkább írd le lépésről lépésre a hibajavítást, és majd ő megcsinálja. :roll_eyes:

2 kedvelés

Igen, bennem is felmerült ez, hogy már többen is felajánlottuk az ingyen segítséget, nem él vele, így meg vaktában senki nem fog tudni neki pontosat mondani…

1 kedvelés

Én csak nagyon mezei WP felhasználó vagyok, bár kb. 9 éve. És azt gondolom, ha kitörli az index.html-t a főkönyvtárból, akkor annak nem szabad látszódnia. Mert ami nincs, az nem látszik. Az index.html nem része a WP-nek.
Sok évvel ezelőtt jártam igy. Egy böngésző takaritás csodát tett :slight_smile:
Minden segitőkész tagnak boldog Karácsonyt :slight_smile:

1 kedvelés

Nagyon rendes srác, nekem is ő segített

Köszönöm szepeviktor! Ez a válasz sajnos elkerülte a figyelmem. Él még ez az ajánlat?