Tudnátok abban segíteni, hogy hol tudnám beállítani a kezdőoldal címét és leírását, az összes többi oldalé megy, de ezt nem találom. Red Belt sablont használok: www.badacsony-szallas.net, Az itt lévő bejegyzést engedi szerkeszteni, de ehhez a p3-at írja ki, de én magának a kezdőoldalnak a címét és leírását szeretném megváltoztatni.
Amennyiben a fejlécben lévő -Badacsonyi Szállás panorámával- gondolsz azt a Beállítások-Ãltalános, első pont.
Ha pedig csak a kezdőoldalét szeretnéd és nem szeretnél a if_home -os kódolással küzdeni (ami jobb), akkor ott van például az All in One Seo Pack nevezetű plugin, amivel ezt megtudod oldani.
nem erre gondoltam, hanem a kezdőlapéra. Használom az All in One seo-t csak az a gond, hogy a 'kezdőlap' elnevezésű oldalt sehol sem találom, az összes többi oldal, bejegyzés megjelenik, állítható, kivéve a kezdőlap, mintha automatikusan generálódna ebben a sablonban? Elképzelhető ez?
A Kezdőlap (Home) attól kezdőlap, hogy bárhol is kolbászol a kedves látogató a honlapodon, akkor egy kattintással a kezdőlapra érkezik, bármennyire is belecsavarodott a böngészésbe.
A kezdőlap ugyanúgy a domained.net-re mutat, mint pl. a fejrészed. Ha egy másik kezdőoldalt szeretnél, akkor létrehozol egy új wp oldalt, megtöfködöd a tartalommal, majd a beállításoknál azt jelölöd ki kezdőlapnak.
Hát én egy “Oldalak” oldalt szerettem volna a Home helyére, de egyszerűen nem találom hol lehet megadni, hogy az legyen az alap.
Vezérlőpult —> Beállítások —> Olvasás —> A kezdőoldalon jelenjen meg —> egy statikus oldal (alul a legördülő listából választható ki)