Kezdőoldal beállításai: read more, leave comment, dátum

Sziasztok!Kezdő WP felhasználóként szeretnék segítséget kérni tőletek.Magazin jellegű oldalam kezdőoldalán widgetek segítségével vannak különböző cikkek “kedvcsinálói” elhelyezve - lásd a csatolt képet.Ezekkel kapcsolatban szeretném a kezdőoldalon az alábbi változásokat eszközölni, de sajnos nem találom, hol és hogyan van erre lehetőség.1.) Read more gombot szeretném “magyarítani”, azaz átírni pl. “Tovább”-ra. A sablon testreszabás összes lehetőségét átnéztem, de hiába. Lehetséges, hogy az általam használt sablon (fizetős sablon, Theme Zee) ezt nem támogatja?2.) Lehetséges-e a kezdőoldalon elrejteni az egyes cikkek keletkezésének dátumát?3.) A kezdőoldalon lehetséges-e elrejteni a “Leave comment” feliratot? (Magukra cikkekre kattintva viszont szeretném fenntartani a komment lehetőséget.)Előre is köszönöm, ha tud valaki segíteni.Gabi


nálam egyik sablonnál a content.php-nál volt a read more gomb, igaz én törölni akartam, sikerült is. szerintem ha ott megtalálod és átírod továbbra, akkor úgy fog onnantól megjelenni

Ha van nyelvi fájlod, akkor keresd meg abban és honosítsd, majd töltsd fel a .mo fájlt (honosításhoz segítség: wordpress-honlap.com/poedit-tutorial).

Ha a sablon admin felületén nincs lehetőség ezeket beállítani, akkor kénytelen leszel a forrásfájlokban turkálni (és az esetleges frissítések esetén ezeket a tevékenységeket megismételni).

A wp admin sablonszerkesztőjében megnyitod az index.php fájlt (vagy sablontól függően lehet home.php, esetleg más néven is). Megkeresed a read more szöveget és kitörlöd. Ha bátrabb vagy, törölheted az egész erre vonatkozó php kódot is. Ha még sosem nyúltál sablon vagy bővítmény fájlhoz, akkor először a működő fájlt töltsd le a gépedre (hogy legyen miből visszaállítanod, ha elrontasz valamit).

Az elrejtéshez szintén a vonatkozó php kódokat kell törölnöd (valószínűleg így találod a kódokat: the_date, comments_template vagy csak röviden the_meta).

Elvileg az elrejtést css-ben is megcsinálhatod, de nem adtál linket az oldalhoz, hogy megnézzük mit kellene módosítanod.