Kezdőlapi bejegyzések

Sziasztok!Azt szeretném elérni, hogy a kezdőlapon ne az összes bejegyzés jelenjen meg, hanem csak az egyik kategóriához tartozó bejegyzések. Ezt hogyan lehetne megoldani.Üdv!

Köszi :slight_smile:

Szerintem a moderátorbácsinak azért sárgult el a feje és kerekedett ki ennyire a szája mert minden egyes témára rögtön új topicot nyittok és ezzel annyira de annyira átláthatatlanná teszitek a fórumot. Hidd el ez neked sem jó! Mit fogsz majd mondani, mikor végre megbarátkozol a keresővel és 30001625 darab 1 kérdés 1 válasz 1 köszönömös topicon kell keresztül rágni magad??? Én megértem hogy sűrgősen neked posztolhatnékod van de kérlek olvass bele a wp codexbe mert a nagyrésze le van ezeknek írva, hivatalosan példával, stb. Ha kell kérdezz olyan topicban ahol hasonló problémával szemved valaki és hidd el ha időm és energiám engedi, belinkelem vagy beírom a megoldást, de hogy minden csajnak egy topicot nyitnak az a talalka.hu-n sem akkora szokás már mint annó volt.

Lehet nem is olyan hülyeség ez az egy kérsdés egy válasz jellegű felállás, csak akkor a megfelelő válasz után le kéne zárni a topicot és az ismétlődő topicokat törölni.

Ha lezártam volna, akkor nem okoskodhattál volna! :lol:Az avatarom pedig jó sok éves már… :smiley: