Kezdő vagyok

Segítséget szeretnék kérni. Korábban feltelepítettem a wordpresst. El is készítettem a weboldalt, amely sokáig működött is. Majd kérte a php frissítést. (Cpanel-t nem találok sehol).
Most ennyi jelenik csak meg a weboldalamon, hogy
“Your server is running PHP version 5.4.45-0+deb7u14 but WordPress 5.4 requires at least 5.6.20.”
Póbáltam újra rakni az egész wordpresst, de közben szerintem letöröltem a .htaccess fájlt.
Szóval ha lehet szeretnék tanácsot, javalatot kérni, hogy mit is tegyek?

A tárhelyszolgáltatódnak kell írni, hogy a szerveren a PHP verziót emelje meg.

Akkor egyúttal kérj tőlük egy backup visszaállítást is.

A Cpanelt a tárhely szolgáltató fiókban keresd. Ha nincs, akkor csak ők tudják beállítani ezeket. Nem értem miért nincs, létezik ilyen tárhely? :hushed:

Szia @Yanzee! Igen, több ilyen WordPress telepítés is van. Pl. amit másoknak csinálok, azokon egy nyamvadt nyomógomb sincs, és még joguk sincs a szerkesztőknek kárt okozniuk.

Mindenki végezheti a napi munkáját bukdácsolás nélkül, úgy próbálok dolgozni, hogy nekik nagy sikerre legyen lehetőségük. Ennek a nagy sikernek ellensége a cPanel!

Hallottam erről a wordpressről, hogy állítólag ez egy jól működő modern weboldal szerkesztő. Nos, elmondom, én mit látok. Eddig NVU-t használtam, meg úgy tűnik, az olyan felhasználóknak, mint én, akik nem akarnak kitanulni egy újabb szakmát, maradunk is ennél. Szóval wordpress. Elsőre az az érzésem, hogy olcsó húsnak híg a leve. Már ez a felület sem felhasználóbarát. Legalább is az NVU-hoz képest. Ugyanis nincs olyan lehetőség, hogy “hozzászólás” vagy “új kérdés”, vagy valami. Valamire válaszolok, de nem derül ki, mire. Ez a felület nem világos. Szóval már eleve rosszul indul. AZ NVU-ban semmiféle tanulmányozásra nem volt szükségem. Minden szinte azonnal világos volt, azonnal működött. A szerverre való feltőltés előtt könnyedén ellenőrizhető. Csak olyat tölt fel az ember, amit már megcsinált és amivel elégedett. A feltöltés Totalcommanderrel Ftp kapcsolódással doktorálás nélkül azonnal elvégezhető. Akár a Mári néni is meg tudja csinálni. Természetesen vannak korlátai, de ahhoz képest, hogy ingyenes, már nem is annyira hiba. És itt van ez a wordpress. Nem is értem, hogy lehet az, hogy Magyar nyelvű a tájékoztató. De sajnos számomra itt a vége. Ugyanis nem értem, hogy hogyan fogok hozzá jutni egy kezelői felülethez, ha már megismerés nélkül valamiket fel kell töltenem egy webtárhelyre. Szóval a leírás nagyon hiányos. Szóval a nyilvánosság előtt kell tanulmányoznom a működését, amit a kedves látogatók majd nyomon követnek??? Nem értem. Valaki magyarázza már el, hogy ez a weblap szerkesztő, hogy működik.