Kezdeti lépésekhez segítségkérés

Hi,

Segítséget szeretnék kérni, mert a keresgélés és a bejegyzések olvasgatása után sem tudtam megoldani a problémát.

Telepítés rendben volt, megjelent az éles oldal is, majd amikor első alkalommal be akarok lépni az admin felületre és módosítani dolgokat a következő hibaüzeneteket írja ki a WP.

(Notepad++ megnéztem, nincs a code elején szemét, pl. ???)

Szóval ha http://tota.tarhely.biz/wp-admin/ alatt próbálok belépni

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tota/public_html/wp-config.php:1) in /home/tota/public_html/wp-login.php on line 337

ha http://tota.tarhely.biz/wp-login.php alatt próbálom meg, pedig

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tota/public_html/wp-config.php:1) in /home/tota/public_html/wp-login.php on line 337

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tota/public_html/wp-config.php:1) in /home/tota/public_html/wp-login.php on line 349

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tota/public_html/wp-config.php:1) in /home/tota/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 690

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tota/public_html/wp-config.php:1) in /home/tota/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 691

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tota/public_html/wp-config.php:1) in /home/tota/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 692

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tota/public_html/wp-config.php:1) in /home/tota/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 890

hibaüzenet jelenik meg.

A segítséget előre is köszönöm.

Itt olvastál?

http://forum.word-press.hu/topic/1556-cannot-modify-header-information-headers-already-sent-by-hibauzenet/

Nyisd meg a wp-config.php-t Notepad+±szal és úgy mentsd el, hogy a kódolás UTF-8 kódolás BOM nélkül legyen. Ennek elvileg segitenie kell.

Sziasztok!

Én teljesen új vagyok a Wordpress -sel kapcsolatban ma találtam rá, de szeretném igénybe venni a weboldalamra. Sajnos nem vagyok egy nagy webmester ezért ha van itt olyan admin aki szivesen segít nekem lépésről lépésre beiktatni a Wordpresst az jelezze kérem!

Már átolvastam a telepítési útmutatót de az adatbázissal kicsit gondban vagyok, részleteket később írok ha valakinek van türelme hozzám.

Előre is köszönöm jó munkát!

Kedves Hunyadi!

Nem vagyok admin, a nevükben nem igazán beszélhetek. De a telepitési útmutatóban minden lényeges dolog le van irva.

Ha valamit nem értesz, szerintem kezdd el Te a kérdezést, és aki tudja a választ és épp itt van, biztos megpróbál Neked itt a fórumban válaszolni, hogy esetleg más is tanuljon belőle.

Mielőtt még elkezdenéd a kérdezést, kérlek, adj néhány információt: milyen tárhelyen próbálkozol, melyik verzióval?

Nagyon szépen köszönöm a segítséget.

IT WORKS…

tota: nagyon szivesen :slight_smile:

'varnyu' wrote on '2010-06-20:

Kedves Hunyadi!

Nem vagyok admin, a nevükben nem igazán beszélhetek. De a telepitési útmutatóban minden lényeges dolog le van irva.

Ha valamit nem értesz, szerintem kezdd el Te a kérdezést, és aki tudja a választ és épp itt van, biztos megpróbál Neked itt a fórumban válaszolni, hogy esetleg más is tanuljon belőle.

Mielőtt még elkezdenéd a kérdezést, kérlek, adj néhány információt: milyen tárhelyen próbálkozol, melyik verzióval?

Nos, először is köszönöm segítőkészségedet.

Tárhelyem a Dotroll KFT-nél van 1 gigát bérlek. Megnéztem van 100MB méretű adatbázisom amiből jelenleg 1MB foglalt nem tudom ez mire elég. A legújabb 3.0-ás verziós wordpresst töltöttem le. Első lépésben kicsomagoltam majd átneveztem a php fájlt wp-config.phpra. Utána megnyitottam macromedia dreamweaverrel és próbálkoztam kitölteni helyesen az adatbázisom nevét jelszavát felhasználónevet, a localhost helyére viszont nem tudom mit kell írjak, illetve azt sem tudom hogyha belépek a dotrollba a tárhelyemhez a php adminban kell e valamit csinálnom?

'Hunyadi' wrote on '2010-06-20:

Nos, először is köszönöm segítőkészségedet.

Próbálkoztam még és sikerült feltelepítenem a wordpresst 3.0-ás verzióját.

Kérdéseim:

1 gigás tárhelyem és a 100MB -os adatbázisom mire elég?

Illetve amit én elakarok érni az az hogy a weboldalamon a hírekhez hozzá lehessen szólni. ( pl. napiszar.com )

Ezt hogyan tudom megoldani?

Nos a 100MB-os adatbázissal nem lesz gondod egy darabig :slight_smile: (legfeljebb az elérési sebességével :slight_smile: )

HUnyadi: amikor megcsináltad az adatbázist, mit adott meg a szerver host névként???

'varnyu' wrote on '2010-06-20:

HUnyadi: amikor megcsináltad az adatbázist, mit adott meg a szerver host névként???

Sziasztok!

Nem tudom ezt hol tudom megnézni hogy mit adott meg hostnévnek?

Bocsánatot kérek minden érdekelttől, de ez a topik kezd nagyon kavalkádos lenni.

Hunyadi! megkérlek, hogy foglald össze a kérdésedet egy új topikban, értelmes, normális, beszédes címmel, mert ez a “Kezdeti lépésekhez segítségkérés” egy egész nagy kulimájsz lesz… :frowning: