Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy most egy két oszlopos felépítésű oldalt csináltam, de a fórumnak teljes oldalszélességre lenne szüksége. Ezt hogyan tudnám kivitelezni? Vagyis a jobb oldalon lévő widgeteket kellene eltüntetnem egy adott oldalról. Ennek most álljak neki cssben? (nem tűnik jó ötletnek) vagy valahogy htmlben csináljak erre egy saját oldalt ás úgy valahogy?
köszi
sziasztok
t
a fórumot kezelő page-nek csinálj egy template-et, amiből eltünteted a sidebart.
Most egy kicsit utánnaolvastam.
Elméletileg ugy kellene csinálni hogy létrehozok egy új oldalt, és a megjelenő admin oldal jobb oldalában az oldal tulajdonságokban kellene legyen olyan legördülő menü amiben kiválasztom hogy “no sidebars”. A bibi az, hogy ez a legördülő menü nekem egyszerűen nincs. Ha jól sejtem te is erre gondoltál ugye? És ebben az esetben mégis mit csináljak?
köszi
t
Az még érthetetlen, hogy a googleban megnéztem és mindenhol arra utalnak, hogy a page.phpban annak is az alján van egy get sidebar php parancs. Nomost az én page.php filemban sehol nincs behívva a sidebar, ez tuti. Viszont a sidebar.php (mivel ez egy előre létrehozott template amit berhelek) -ban ez szerepel:
/* When we call the dynamic_sidebar() function, it'll spit out
- the widgets for that widget area. If it instead returns false,
- then the sidebar simply doesn't exist, so we'll hard-code in
- some default sidebar stuff just in case.
*/
Már csak azt kellene tudnom hogy ezek alapján hogy tudom neki megadni azt, hogy false legyen az érték adott oldalon, jelen esetben a 46os idvel rendelkező oldalon ? hm??
köszi
t