Sziasztok!
Van egy blogom a fö domain alatt fut. Hoztam létre egy másik blogot (külön motorral) aldomain alá is. A két blog témában összefügg, annyi a különbség, hogy az egyik általános tartalmú a másik 18+ os. Jelenleg külön kell regisztrálni is és bejelentkezni mind a két blogba.
Kellene egy olyan pugin vagy kód (ha létezik) ami megoldaná, hogy a két blogba ne külön hanem egyszerre lehessen belépni ill. regisztrálni. Tehát ha regisztrálok az egyikbe akkor azt fogadja el a másiknál is és a login ugyanígy.
Remélem érthetően fogalmaztam.
ui: már egy ideje keresem a megoldást, gugliztam is de semmi…
Aki tud megoldást kérem segítsen!!!
Előre is kösz a segítséget!!!
ez? http://wordpress.org/extend/plugins/ps-wp-multi-domain/
nem tudom, mert nem nagyon magyarázzák, mi is ez…
már volt róla szó az elmúlt két hétben…
http://www.google.hu/search?hl=hu&source=hp&q=two+wordpress+same+user+table&meta=&btnG=Google+keresés
ha nekem lenne egy sima, meg egy 18±os blogom, akkor óvakodnék attól, hogy EGY loginnal mindkettőbe be lehessen lépni … mert akkor adtam egy pofont a kakinak …
Köszi a segítséget. Még nem tudtam kipróbálni egyiket sem. Majd ma meglesz.
Varnyu
Van igazsáb abban amit mondasz. Ellenben nekem mégsem az a jó, hizsen ha valaki nem múlt el 18, akkor sincs olyan progi ami azt ellenőrzi. Szóval mindegy, hogy hány helyen van beregisztrálva, vagy nincs, ha egy 12 éves lúrkó cicit akar látni beregel és be is lép.
Én azonban bízom benne, hogy átlagban felnőtt emberek fogják látogatni mind a két blogot. Azzal meg nem szeretném elriasztani őket, hogy kétszer kell regelniűk.
A tiniket az oldalról meg nem tom elzavarni! jogi lépést tehetek. Felhívom a filgyelmüket, hogy a bog tartalma 18 feletti, he nem vagy annyi sipirc. (nem fogja meghatni, de le vok védve.)
“…bog tartalma 18 feletti…” ->> ezzel kapcs is írtam egy másik topicba
Azér köszi a tippet.
már volt róla szó az elmúlt két hétben....
http://www.google.hu/search?hl=hu&source=hp&q=two+wordpress+same+user+table&meta=&btnG=Google+keres%C3%A9s
A gugliról vagy a témáról volt már szó a hetekben?
Amúgy átnyálaztam a guglit. Elolvastam a forumot ami erről szól, de vagy rosszúl értelmeztem vagy nagyon béna vok.
A wordpress.org fórumában olyasmit írnak, hogy a wp-config.php-ban kell a két blog prefix-ét egyformára venni.
pl. egyik blog prefix wp1_ másik wp2_ akkor mind a kettő legyen mondjuk wp1_ -ha jól értelmeztem.
Ezt ki is próbáltam, azonban mikor beléptem az egyik blogba akkor mindig csak abba lépett be amelyik prefix-e előtte is wp1- volt, vagyis, hiába akartam belépni a másikba, átdobott mindig ebbe.
Szerintem a tudásom kíván fejleszteni valót etéren, de én próbálkoztam.
Aki jobban otthon van ezen területen kérem igazítson útba, mert lehet, hogy teljesen rossz úton járok.
Előre is kösz!!!
csak a legelsőt olvasd el RENDESEN VÉGIG és látod hogy NEM a prefixeknek kell egyezniük, hanem az egyikbe
define('CUSTOM_USER_TABLE', 'wp_users');
define('CUSTOM_USER_META_TABLE', 'wp_usermeta');
t kell beletenned.
OLVASD EL. és csináld végig SZÓRÓL SZÓRA
bocs. tényleg nem tudok mást csinálni…
És működik a mostani verziókkal?
csak mert:
Last Updated: 2008-10-9
# Compatible up to: 2.6.2
1 person says it's broken