Hello mindenki
Egy egyszerű készülék adatbázist szeretnék létrehozni. Olyan stílus érdekel, ahol egy termékről lehet 1-2 képet mellékelni, majd alatta vagy mellette listázva a készülék tulajdonságait.
Félreértés ne essen, nem webáruházat szeretnék. Megpróbáltam azt is, de sajnos a 30 megás memórialimitet hamar túlszárnyalja.
Vagy csinálsz magadnak pl. a saját mezők (egyedi mezők) segítségével, vagy keresgélsz hasonló ingyenes sablonok (free wp theme) között, vagy csinálsz egy táblázatot a wp-vel, amelynek egyik cellájába feltöltöd a képet, a többibe meg kicsi kezeiddel beleírod amit szeretnél, vagy mindezeket kombinálod. 
30megás memórialimitet mindennel túl fogsz szárnyalni… 60MB a minimum…
Hát, én a helyedben inkább egyedi kategória/page sablont csinálnék neki, a tulajdonságok felsorolásához meg a saját mezőket használnám. A formázását meg css-el simán meg lehet oldani.
Ha nem webáruházhoz kell szerintem tök felesleges ezért külön plugint felrakni.
Vagy használj egy olyan sablont, ami eleve ilyesmire van kitalálva:
1. példa
2. példa
3. példa
Köszönöm az ötlteket. Szerintem az itt elhangzottak kombinációjából már tudok mit csinálni. A 30 mega valóban elég kevés, de sajnos a szolgáltatóm nem igen akar emelni rajt. Ilyen téren már csak a pénz csodálatos varázserejére számíthatok.
Na de vissza a témához. Aranyosan hangzik, hogy a kis kezeimmel bepőtyögöm. Az igazat megvallva, jobban szeretem begépelni a dolgokat, mint összekattitgatni.
Meglesek egy két sablont, és veszek belőle ihletet. Nem mondom hogy átállítom az egész portál kinézetét, mert hát azért mégse lehet naponta dizájnt cserélni, de a szükséges részeket át fogom alakítani.