Kész oldal javítása

Szép estét kívánok!

Nemrégiben lett kész az oldalam, ahol a hiba megjelenítésének a kikapcsolása miatt nem vettem észre azt a rengeteg hibasort. Az oldal már üzemel, és már jelenleg is egy szép számú látogatója van az oldalnak.

Abban reménykedek, hogy itt találok valakit aki tud segíteni értelmezni a hibaüzeneteket, és amennyiben lehetséges akkor ezeknek a számát nullára redukálni. A bővítmények számát igyekeztem a lehető legkevesebbre venni, szerencsére ez az ért bizonyára segít.

Természetesen hálám nem marad el, egy link, banner kihelyezése, vagy esetleg máshogyan szívesen segítek cserébe.

Tisztelettel: hatasu

u.i.: Ha valakit érdekel az oldal a minecraft.hu

Milyen hibákról beszélsz?

(A fixálás és a hibajavítás nem azonos a magyar nyelvben… :wink:

Hát ha bekapcsolom a hibakereső módot, akkor a főoldal teteje így néz ki:

Egyébként azért tűnt csak fel mert az admin menüben néha fehér kép jön be, vagy a “ďťż”. Elvileg az utóbbi karakterkódolásos hiba miatt szokott lenni, de eddig nem volt, és a feltűnése előtt nem állítottam semmit.

hatasu

Pluginek nélkül is vannak ezek a gondok?

Egyrészt BOM header van a wp-config.php-odban másrészt, a htaccessben kapcsold ki a php noticeokat, így:

Code:

php_flag display_errors Off

php_value error_reporting 8

Az a kis ďťż akkor is bejön, ha némi digitális piszok kerül a fájljaid közé.

Keress rá itt a Fórumon pl. a “fehér oldal” kifejezésre, nem is olyan régen beszéltünk róla négyezerkettőszáz-tizenkilencedszer… :wink:

A keresőkbe írva a “cannot modify header” kifejezés is ezt a gyanúmat erősíti.

Ahogy látom kb. a fele hibaüzenet van a pluginek miatt, abból is kettő a problémás: a wp-phpbb bridge és az all-in-one seo pack. A többi főleg a téma miatt jön elő. Például:

“Notice: Undefined variable: is_widget in /data/domains/minecraft.hu/web/webroot/wp-content/themes/c3_3.0/sidebar.php on line 172”

A config fájlt kicseréltem BOM nélkülire, köszönöm a tanácsot, és a hibaüzenet meg csak akkor írja ki, ha ebben a fájlban a define(‘WP_DEBUG’, false); true-ra állítom ugye. Egyébként az oldal jól működik, csak az admin részben szokott bejönni a fehér lap, aminek mindjárt utána is nézek a fórumban, köszönöm az ötletet.

Elnézést a duplapostért, szerkeszteni már nem tudok.

Nézegettem a fórumot, főleg a plusz karakteres gondokat írták le mint gond. Egy ingyenes hexa editorral a config fájlt már megnéztem korábban, de ajánlották hogy legutóbb szerkesztett fájlokat is nézzek meg. Megnéztem számtalan darabot, de egyikben sem találtam ilyen jellegű hibát. Google segítségével a kiíródó hibaüzenetek közül is másolgattam be párat, nem sok sikerrel.

hatasu

Kapcsold ki az összes bővítményt az Akismeten kívül. Majd egyesével kapcsold vissza őket és mindegyiknél nézd meg, hogy mikor jön elő a hiba. (És érdemes az alapsablonnal is megnézni, hogy azzal is előjön-e?)