keret dhtml layer körül + design probléma

Az informatikaerettsegi.hu-t szerkesztem.

Két újabb gondom is akadt:

Az első a kezdőoldalon található popuppal kapcsolatos. Egy külső javascriptet hívok meg a kódból, és az működteti a (külön dhtml layeren lévő) popupot. Valamiért látszik a réteg szegélye, de nem sikerült rájönnöm az okára.

A másik: a háttér két képből tevődik össze, de egy ideje van egy 1 pixeles kihagyás a két kép között, így egy csík látszik a háttérben. Azóta már egyszer frissítettem a témát, így nem annak a kódjában van a hiba. Van ötletetek, hogy akkor mégis mi okozhatja?

köszi előre is

firebug!

amugy nem kod, hanem css…

a keret ezert latszodik, mert itt megvan adva, szedd ki, vagy hatarozd meg jobban a dhtml layer kepet a cssben

.entry-content img {sapphire.css (line 254)

border:1px solid #CCCCCC;

margin:0 5px;

max-width:100%;

padding:4px;

}

csikot meg nem latok se ff se ie…

se popup, se csík. :o

Kösz a tippet, átírtam a css-t, most működik. A csíkot más böngészővel én sem látom, furcsa. Mindegy, nem is hiányzik :slight_smile:

De ahogy mano írta, FF2 alatt nem látszik (illetve de, csak durván olyan 1%-os méretben, alig lehet észrevenni), IE7 alatt pedig elcsúszott a kattintható réteg a képhez viszonyítva

Persze ennek a wordpresshez már nem biztos, hogy sok köze van

ie nem kezeli jol a margint, foleg ha auto van megadva minden ertekre…

Kipróbáltam, sajnos nem ez a probléma irritated.gif

Az viszont biztosnak látszik, hogy a stílus css-ében kell matatni

update: bár semmit sem értek a css-hez/ből, de szánalmas módszerrel sikerült megtalálnom a hiba okát :slight_smile:

Kösz az eddigi segítséget!

reméljük nem kikerülted a problémát, hanem megoldottad! :wink: