Keresek Interaktív, egérérzékeny képhez plugint

Szeretnék a főóldalomra elhelyezni egy interaktív, képet, elvi működésében valami hasonlót http://www.tnet-autoalkatresz.hu/index.php.

Mindezt megoldhatnám a Adobe Fireworks Html beillesztésével, bár ez kissé macerás dolog lenne a linkek későbbi szerkeszthetősége miatt.

Én ezért szeretném inkább Wordpress-en belül valamilyen szerkesztő-megjelenítő vagy MitomÉnHogyNevezzemPlugin segítségével megoldani, a kép elkészítését, és későbbi módosítását.

Nem tudom hogy valójában létezik e, van e erre valamilyen képszerkesztő, vagy akár flash alapú plugin, csak gondolom hogy talán igen mert elég gyakran alkalmazott sok helyen az ilyen interaktív képi megoldás.

Kérem segítségét bárkinek aki tud valami plugint vagy tippet, bármilyen segítséget adni,a mellékelt oldalon látható, hasonló elvű egérérzékeny kép készítésére.

nem hiszem, hogy lenne ilyen plugin

Flash-el van készítve a minta amit irtál, azzal lehet hasonlót csinálni

Valóban flash nem is figyeltem amikor példát kerestem,szal rossz a példa én inkább én fireworks html, vagy hasonlókép szeretném megoldani a dolgot.

Találtam valami közelítőt arra amit keresek: Sliding Image Gallery XML v7 -ez már közelit.

Vajon hogy lehet ezt a plugint integrálni az Arras theme jelenlegi diavetítése helyébe? Bár igazából ez sem a legjobb, mwegoldás mert elég korlátozott a free verzió lehetőségei.

Vagy valakinek nincs más plugin tippje a problémámra, a lényeg hogy a kép bármely területére kattintva lehessen hivatkozásokat elhelyezni.

Kérem segítségetek!

Egy másik megoldás a CSS Sprites használata. Az Irregular shapes című fejezetban van a lényeg (mármint a keresett megoldás szempontjából).

Itt a példa a kész állapotról: linkEhhez nem kell semmi csak html és css, de valami kis javascript-tel elég könnyen lehet látványosabb átmenetet animálni hozzá.