kérdőív

Sziasztok!Egy wordpresses weblapon a következőt szeretném megcsinálni. Felszeretnék rakni egy kérdést, amire 3 válasz közül lehetne válaszolni vagy esetleg helyette valami rövid szöveges választ visszakapni. Szeretnem , ha a válaszadó neve és elérhetősége (mail cím vagy telefonszám) is rőgzíthető lenne a kérdőíven. A kérdőív kitöltése után egy általam megadott e-mailcímre legyen továbbítva html formában. Van erre valami plugin a wordpresshez? A kérdőívet doc formában csatolom.

wp cformsII

Szia!

Kicsit lehetne részletessebben, hogy hogy kéne használni?

jacem!Ugye, most viccelsz? :slight_smile:Letöltöd, kicsomagolod, benne van a használati útmutató, ahonnan letöltöd ott a támogatói fórum, és ugyanott kiváló magyar fordítás is található.Az adminisztrációs felülete elég bőséges, szerteágazó, el lehet gondolkodni, hogy mit és hogyan akar megcsinálni az ember, sőt minta is akad, ami alapján lehet további megoldásokat készíteni.

Sok helyen látom ezt, egészen okos kis program, és nincs vele gond: http://docs.google.com/ (tud magyarul is)Új létrehozása >>> FormAz így elkészített formot emlékeim szerint Iframe kóddal lehet a cikk/html szerkesztőjébe beilleszteni, vagy az elkészített form URL-címére hivatkozni (de ezt a google a form elkészítése után/közben “elmagyarázza”)Legutóbb egy (legalább) 100millió forintos cég ilyennel oldotta meg a saját kérdőívét.

Ha ez nekik ez jó volt, nekünk miért ne lenne az? :slight_smile:Ha van Google accountod (fiókod) ennek elkészítése és weblapodba ágyazása nem tart tovább 5 percnél.

vagy nem…, lehet, erre mégsem jó…

Szia,Épp tegnap vacakoltam a saját kérdőívemmen. Ahogy az már elhangzott, a CformII pluginnal lehet megcsinálni, kell vele tökölni, míg magunkfajta kezdők kihoznak belőle valamit. A plugin telepítése tényleg tök egyszerű, és a használata is. Nagyon jó a súgója az sokat segít az összeállításban. Ha a kiválasztott cform sablonja nem jó, nem tetszik, abba is bele tudsz nyúlni, ami abból a szempontból lehet érdekes, ha szöveges részek nem igazán akarnak normálisan megjelenni pl helyszűke miatt.

Az enyém ilyen lett cformmal: http://www.kockazatnelkul.hu/kerdoiv


'peterrim' wrote on '2009-11-25:
Az enyém ilyen lett cformmal: http://www.kockazatnelkul.hu/kerdoiv
Technikailag tökéletes, kinézetre már nem az. Középre van igazítva, és így nagyon nem mutat jól.


Én balra igazítanám az egészet, így és ezért a "Miről olvasna szívesen egy pénzügyi blogban?" szöveget a szövegdoboz felé raknám, a "Kérem, írja be az ellenőrző kódot!" szöveget pedig a szövegdoboz alá.


Mondom: én.

Balra igazítva szerintem is jobb lenne a dolog. Mondjuk: MI. :slight_smile:

Megcsináltam a saját kérdőívemet. Viszont nem tudok sehogy beilleszteni egy Elküld gombot. Ez csak nálam probléma? Ha igen kérlek írjátok meg mi lehet a baj.

css problémavolt. megoldottam.