Képnézegető

Sziasztok!Egy plugint keresek, csak nem tudom, mi alapján, mely kulcsszavak alapján keressek, és ez miatt fordulok hozzátok.

Olyasmit szeretnék, hogy van egy képem, amin nincs link. Viszont ha rákattint a látogató, akkor megjelenne a kép a teljes méretében.

Tehát például lekicsinyítem az összes képet, hogy egy sorba 2 is beférjen, viszont aki látni akarja teljes (vagy nagyobb) méretben a képet, az csak egyszerűen rákattint a képre, és azon az oldalon kinyílik csak egy panel a képpel együtt, tehát nem külön lapon…Ismer-e valaki ilyen plugint, illetve tudtok-e ajánlani valami ilyesfélét? :slight_smile:Üdvözlettel,

manaszon!

Szia!Több lehetőség is van a számodra!


  1. Te magad integrálod a “Fancybox” javascript alapú képmegjelenítőt a sablonba, és egy-egy bejegyzés alkalmával, a bejegyzés formátuma “Képtár”, ebbe a bejegyzésbe berakhatod azokat a képeket amiket szeretnél, thumbnail nézetbe.


  2. Az előző módszer, csak plugin segítségével: Fancybox for Wordpress.


  3. Egy Wordpress alapú galéria bővítmény beüzemelése: Gallery plugin for Wordpress.    Ha bármilyen segítségre lenne szükséged, nyugodtan érdeklődhetsz pm-ben is!

Sziasztok! Tudtok olyan egyszerű kép lapozós plugint ajánlani, ami az alap WP médiába feltöltött képeket tudja kezelni?Bekapcsolás után a galéria képeketegy előugró ablakban lapozhatóak.Erre a célra a Auto ThickBox használtam, de kikapcsoltam és utána minden galéria attachment-es lett.

Ráadásul az Auto ThickBox-ot már több mint két éve nem frissítik és a készítő oldala nem elérhető.

Üdv!Teljesen kezdő fórumozó vagyok, így kezeljetek kérlek.Képnézegető témát találtam, így a kérdésemet itt szeretném feltenni.Nagyon tetszik a jetpack bővítmény, be is kapcsoltam, de a körhinta képgaléria funkciót nem tudom beüzemelni. Nextgen galleryt használok. Mi lehet a gond?

Sziasztok.Jelenleg ismerkedési fázisban vagyok a wp-el. Eddig tetszik is.Viszont olyan képgalériát nem találtam eddig ami mutatná a kép alatt, hogy hányszor nézték meg.NextGEN galériát nézegettem, de sajnos ott sem találtam.Még fontos lenne, ha a képre kattintunk akkor az a kijelző 90% ban jelenjen meg. Pl: 1920x1080 képek vannak feltöltve, akkor ha valaki 1024 felbontásban nézi az oldalt akkor a képnézegető 980-1000px legyen.Előre is köszönöm a válaszokat.

A cikkeknél létrehozok galériába feltöltött képeket, attachment-esként tölti fel, miután ezekre a képere klikkelve nem nézhető egymás után a kép, mert attachment - külön oldalon jön be a kép… attachment képeket hogyan tudnám lapozhatóvá tenni?