Üdv.
Frissítettem a wordprest és gondolom ebből kifolyólag megváltozott a média hozzáadása számítógépről párbeszédablak. Magyarán, ha feltöltöm a képet, a megjelenő ablakban a link URL-nél ugyanugy három lehetőség van, mint eddig, de a harmadik más: Egyiksem, File URL és Csatolmány küldés URL. No ezzel a csatolmányossal van bajom, eddig ott a bejegyzés URL volt és ha most azt választom, akkr a képre kattintva egy olyan oldalra mutat a link, ahol maga csak a kép van megjelenítve és semmi más, ha itt aképre kattintok, akkor csak akép jelenik meg. Bejegyzésre csak úgy tudok hivatkozni, ha kézzel irom át a linket, ami ugye kényelmetlen.
Remélem érthető voltam, érdekelne, hogy mi a megoldás, hogy visszavarázsoljam a régi verzióból ezt a részt.
Én értem. Az “attachmen”, mint csatolmány linket teszi rá. Nem ezt kellene… Próbáltad, hogy rákattintasz a többi linkelésre, utána hátha a jót teszi be?
Probáltam minden képpen, a kép url jo, a nincs url is műxik jol, de bejegyzés linket nem akar. Azt sem tom, hogyan keressek rá a problémára.