Képméretezés problémák (Divi sablon)

Sziasztok!



Eléggé új még nekem a wordpress, korábban Joomla oldalakat készítettem. Segítséget szeretnék kérni a képek méretezésével kapcsolatban. Képgaléria grid nézetben úgy jelennek meg a képek, hogy a tetejük le van vágva. Kipróbáltam egy csomó kódot, amit az Elegant themes oldalakon és egyéb fórumokban találtam, de egyik sem javított rajta. Ma jöttem rá, hogy a feltöltött képekből 4 másik változat keletkezett a tárhelyen (400x250, 400x284, 510x382, 648x675) és mindegyiknek hiányzik a teteje. A wordpress médiatár beállításokban még a képek feltöltése előtt 0x0-ra állítottam mindhárom méretet (azt olvastam, hogy így nem gyárt plusz képeket a wordpress), ebből azt gyanítom, hogy a Divi csinálta. A galériában a 400x284 méretű képek szerepelnek (fej nélkül).



Tudna valaki segíteni abban, hogy mit tegyek, hogy a teljes képek jelenjenek meg kisebb méretben, levágott fejek nélkül?



Weboldal: http://dev.geishabride.com/frank-adel-festmenyei/





Előre is köszi



Enikő

A thumb képeket így vágja körbe.

Az lenne talán az egyszerű, hogy olyan képarányú thumb képméretet állítasz be, amilyen a festmény is.

Divi sablonnak van saját menüje a bal oldalon és ott van a képek méretezésének beállításai.

 



Divi sablonnak van saját menüje a bal oldalon és ott van a képek méretezésének beállításai.


 





Nem találtam meg, a modulok beállítása részben a galéria beállításoknál csak a zoom ikon és a kép aláírás betűméret, stb. állítható, a kép mérete nincs ott. A kép modulbeállításoknál pedig csak az animáció fajtája van, semmi más.





Egyébként egy másik plugin (Foo Gallery) telepítésével sikerült megoldanom a dolgot.

Ne ott keresd.

Hanem ahol az eszközök, beállítások, stb-k vannak. Ott lent van a divinek is saját menüje (csak eredeti verzióban). Ott lehet a Divit beállítani