Képmegjelenítési Hiba

Üdv!

3.0.5-ös verzió van telepítve, és akármilyen témát állítok be (alapon kívül) nem akarja megjeleníteni a postokban a linkelt képeket.(képfeltöltés rész nem működik). Természetesen a képlinkek élnek nem ez a gond. A flash java sem működik. Valaki tudna ebben segíteni?

Köszönöm

minden böngészővel rossz a feltöltés?

Igen mindegyikkel. Feltöltés még nemlenne gond megoldom én feltöltöm képet ftpn és belinkelem, de linkelt kép sem akar működni.

url?

mármint az oldalé?

ha nem baj inkább egy képet küldök ha az elég: http://img52.imageshack.us/i/webuo.jpg/

majd ha egy kép alapján meg tudom állapítani a hibát, írni fogok… várj türelmesen! :rolleyes:

vettem.:smiley: most épp ezt a témát tettem fel, elvileg flash résznek is kéne lennie: http://href.hu/x/ejg8

  • alap sablonnal is gond van?
  • wp-content/uploads könyvtár van?
  • ha van, akkor megfelelő a jogosultsága?

gondoltam rá, csináltam uploads mappát úgysem volt jó. jogosultságáról nemtudok de gondolom megfelelő ha saját magam csináltam.

mint írtam alap sablonnal oké, de akármilyen mással nemcsak ezzel ami most van nem működik.

Sziasztok!

Most kezdtem el foglalkozni a wp vel és nagyon nem vagyok szaki…

Előre elnézést a bénázásért és a hozzá nemértéshez.

Szerettem volna egy sablont használni. Fel is telepítettem, de csak egy fehér képernyő jelenik meg és a wp-login, wp-adminnal se tudok visszamenni a wp szerkesztőjébe.

Megnéztem és a theme mappában benne van a sablon a wp config is jó adatokkal van kitöltve.

A fehér képernyő után mostmár Error establishing a database connection ír ki az explorer.

Az ftp kapcsolódásánál meg valami helyi fájlt kér.

Mit rontottam el ennyire?

A domainem még nem regisztrált,

de kaptam szerkesztésre alkalmas hozzáférést a szolgáltatómtól.

Eddig minden sablon jól működött.

Kérlek segítsetek…

Azért az nagy szerencse, hogy nem a katolikus lányegylet nagygyűlésébe hajítottál be egy doboz alig használt óvszert, csak azért, mert éppen arra állt az orrod… :slight_smile:Mit keres itt, egy képmegjelenítési hiba témájú forumban az, amit te leírtál?Azért mert kezdő vagy, még nem jogosít arra, hogy eltekints a Fórumszabályzat olvasásától, amely külön dicséri a Fórum keresőjének és a Google-nak a használóit… :frowning:A wp-config.php fájl szerkesztését szabhattad el; feltehetően rossz adatot írtál bele, ezért nem tud kapcsolódni az adatbázishoz (ez az “Error establishing a database connection”).A fehér képernyőoldal és a belépési nehézség azt mutatja, hogy valami word-szerű förmedvénnyel beleszerkesztettél az előbb említett fájlba, amelynek ez az eredménye.Töröld le a wp-config.php fájlt, és indulj neki újra a telepítésnek, de ne te szerkeszd ezt a fájlt, hanem hagyd, hogy az általad a telepítéskor megadott adatok alapján települjön rendesen.

Na most sikerült a képfeltöltést megoldani, de ugyanaz van, feltöltöm képet, hozzáadom a posthoz és ugyanúgy nemjeleníti meg…

Teljesen más oldalon ugyanebbe a problémába ütközöm, egyszerűen nem hajlandó megjeleníteni a képeket. uploads mappa megfelelően van beállítva minden engedély megvan adva. ha beírom link címét természetesen megjeleníti, de a postokban nem hajlandó. hol a hiba? rendes link is van megadva postnál is, tehát nemértem.

Hát szerintem jobb lenne ha megmondanád melyik oldal az. Linkelj be mondjuk egy külső képet, azt se jeleníti meg?

az oldal: http://6700games.co.cc/

külsős linkel is próbáltam, ugyanez.

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Nekem is ez a problémám, mint az előttem szóloknak. A honlapomon nem jelennek meg a képek. Amit a gépről töltök fel, ott a bejegyzés írásakor sem látom magát a képet. (pedig van WP blogom, ott simán látszik) Próbáltam belinkelni is képet, de ott sem működik. A bejegyzésbe illesztés gombra ugyan rá tudok kattintani, de semmit nem csinál a gép. frown.gif

Megnéztem a tárhelyen, van uploads mappa, 777-re van állítva az attribútuma.

Az oldal: http://zahnbehandlunginungarn.at (A startseite oldalra a “Haben Sie auch so schöne Zähne:” mondat alá beszúrtam egy képet. De nem látszik.

A sablon amit használok: Super White 1.0

A WP-ből pedig a 3.1-es verziót használom.Tudtok segíteni, hogy ez mi miatt lehet? Kipróbáltam más sablonokkal is, de azokkal sem lehetett képet feltölteni. Valami a tárhelyen lehet nem?Köszönöm szépen előre is a segítségeteket!

Ildikó

ha normális a szolgáltatód akkor 777es jogra letilt minden elérést mert egy kaput nyitsz ki minden ismeretlen számára…

Célszerű a tmp mappáról kérdezősködni ekkor a tárhelyszolgáltatónál kedves Ildiko.

illetve az php apache kezelőjéről. ugyanis bizonyos beállításoknál a scriptjeid csak 777el, máskor pedig csak 755el tudnak a könyvtárakba írni.

ezen második esetben ha szigorúan állítják be akkor amennyiben indokolatlanul magas hozzáférési szintet adsz csak úgy "mindenki"nek akkor letilt és nem enged semmit…

Azt közbevetőleg kérdezem meg, hogy az admin felületen a beállításoknál megadtad a wp-content/uploads elérési utat is?