Képgaléria és zenelejátszó

Egy olyan képgalériát keresek, amelyben tudok létrehozni különálló mappákat, azokat elnevezni, majd ha belépek, megjelenjenek a képek egy vagy több oldalon. Ha rákattintok, ugorjon elő egy lightbox tipusú ablakban. A NextGen mindenben megfelelne, kivéve, hogy egy számomra használhatatlan módon nyitja meg a képet. Mindenképpen lightbox kellene.Keresek egy olyan zenelejátszót, amely navigálás közben sem szűnik meg zenélni. Erre itt egy példa: http://club76.ro/ . Wordpressre van ilyen plugin?

Lehet, hogy hulye kerdes, de ha felteszel egy lightbox plugint, akkor az nem dolgozik be a nextgen ala is? Esetleg annyi otletem van meg ezen kivul, hogy a lightboxot scripttel teszed be az oldalad headerebe es a nextgen megfelelo reszeben az “a” tag href-je utan beszurod a rel=“lightbox” kiegeszitest.(Lehet, hogy mar kerdeztem, de miert szeretnel hatterzenet kenyszeriteni a latogatoidra, amikor az internetezo emberek kb. haromnegyede ugyis a sajat zenejet hallgatja bongeszes kozben?)

Ha fent van a nextgen akkor nem kell lightbox plugin. Ha nem megy a lightbox, akkor meg shuttert próbáld meg. Az is benne van nextgenbe.Másik kérdésedre már válaszoltam!

http://forum.word-press.hu/topic/1813-hatterzene/page__pid__39169__st__20&#entry39169Légyszives egy kérdést egy helyen tegyél fel!


'psztrnk' wrote on '2010-11-05:
Lehet, hogy hulye kerdes, de ha felteszel egy lightbox plugint, akkor az nem dolgozik be a nextgen ala is? Esetleg annyi otletem van meg ezen kivul, hogy a lightboxot scripttel teszed be az oldalad headerebe es a nextgen megfelelo reszeben az "a" tag href-je utan beszurod a rel="lightbox" kiegeszitest.

(Lehet, hogy mar kerdeztem, de miert szeretnel hatterzenet kenyszeriteni a latogatoidra, amikor az internetezo emberek kb. haromnegyede ugyis a sajat zenejet hallgatja bongeszes kozben?)
A hatterzene fontos volna. Egy gyimesi panzio honlapjat keszitem, keres, hogy hatterben menjen csango nepzene. En arra gondoltam, hogy legyen inkabb egy player, ami nem frissul, hanem allandoan ott van es leallithatja a felhasznalo, ha epp ahhoz van kedve. A hangulatkeltes vegett viszont jo :D

A NextGen kepcserelesi modjaval van bajom. Atallitom lightobxra es nem lehet a billentyuzet nyilaival vinni...

Tedd az oldalt egy iframe-be, tudom nem a legelegánsabb megoldás de 1 ötletnek jó.

Találtam egy megfelelő playert: http://www.n3rdskwat.com/#/code/

Mostmár csak lightbox-os galéria kellene. Valaki valami jó megoldást? Nem kell feltétlen NextGen legyen…

Senki nem tud egy lightbox-szal működő egyszerűbb gallériát?

Az oldalon vagy bejegyzésben kis négyzetek jelennek meg, rákattintva lightbox, funcybox vagy colorbox-szal nagyítja ki. Nincs ilyen??