Sziasztok,
WP 4-re váltás után azt vettem észre, hogy az addigi 3 file helyett most már 4 kerül feltöltésre mindegyik képfeltöltésnél.
Fotóblogot csinálok, Simple Lightbox-ot használok megjelenítőnek.
A Large Medium és Thumbinal méretek meg vannak adva, amiből a large megegyezik a feltöltött file nagyobbik oldalával, a medium pedig a főoldalon megjelenített méret.
Ez utóbbi 600 pixel, de képfeltöltés során létrehoz még egy 624 pixel széles képet is a motor.
Töröltem a 624*X-es fileokat és nem történt semmi, szerintem nem is használja őket megjelenítésben. A kérdés az, hogy miért történhet ez?
Köszi a válaszokat előre is,
Tier
Feltehetően az alkalmazott sablon kéri a legyártását.
Twenty Twelwe kicsit átszínezve. Nem találok erre utaló jelet.
Nem próbáltál véletlenül valami más sablont is valamikor?
De igen. A fotó feltöltésnél egyébként csak a helyes medium large és thumbinal méretek jelennek meg. A medium 600X, de létrejön egy 624X is, amit töröltem és nincs semmilyen következménye.
Ez az állapot a 4-es verzió telepítése és a twenty twelve használata óta van, amiben, ahogy írtam is kicsit módosítottam a CSS-t.
Sajnos, más ötletem nincs hirtelen, de azt tudom, hogy önmagában a wp nem kezd el gyártani újabb képméretet (sem), ahhoz mindenképpen beavatkozásra van szükség; egy sablon, egy bővítmény, néhány jól irányzott parancs, beállítás, szkript, stb.
Igaz, a gép is csak ember, és tévedhet.
Köszönöm a válaszokat, nyomozom még tovább. Végül is lehet kézzel törölgetni, de azért az erősen szub-optimális megoldás.
“Warning, this machine has no brain, use your own” : )
Ha minden kötél szakad, akkor töltsd le egy mappába a bővítményeket és a sablont.
Majd keress ebben a mappában, (a fájlok tartalmában) erre: add_image_size
Meg kell találnod a bűnöst