Sziasztok! Próbáltam a minap képeket feltölteni, és a WP azt írta ki, hogy a maximálisan megengedett méret 2MB, a wp-n belül semmi erre vonatkozó dolgot nem találtam, TC-vel fel tudok tölteni nagyobb filet is, a htaccesben nem tudom átírni, mert hiába megyek tv-ben, hogy ftp rejtett file látszik, mégsincs htaccess a mappában. Szóval nem tudok mit átírni. A tárhelyemen nincsen egyáltalán admin panel, tehát ott szintén nem tudom változtatni. Adatbázis kezelőt telepítettem utólag, de tudtommal azzal semmi ilyet nem tudok módosítani. Van valami ötletetek azon kívül, hogy írjak a szolgáltatónak? Válaszotokat előre is nagyon köszönöm!
Üdv!
Ajánlatos lenne beszélni a tárhelyed üzemeltetőjével és megkérni, hogy emelje meg 2MB-ról az általad javasolt fájl feltöltés méretre. Ha hozzá tudnál férni a php.ini fájlhoz akkor ezt te magad is el végezhetnéd. Jelen esetben a php.ini fájlban az upload_max_filesize = 2M értékre van állítva. Ezt kellene módosítani.
És a PHP ini filet merre érdemes keresnem?
Osztott tárhelyen nem fogod megtalálni hacsak nincs virtuális privát szervered (vps) amihez ssh-n keresztül tudsz kapcsolódni. Beszélj a tárhely üzemeltetőjével.
Köszönöm a segítséget, megtettem a dolgot, bár még mindig nem kaptam választ, de reménykedem. Köszi!